Kihirdette tegnap Hodgson mester a Lengyelország és San Marino ellen készülő angol válogatott keretét. Meglepetés nincs a csapatban, ha csak az nem, hogy miután Terry lemondta a válogatottságot, Rio Ferdinand sem került vissza. Ez viszont, ismerve Hodgson önfejűségét, annyira nem is meglepő, ráadásul a hírt már el is kottyantotta korábban a metrón (!) drukkerek kérdésére. Van tehát ismét min kérődznie a bulvárlapoknak, ha már a két közelgő vb-selejtező senkit nem hoz izgalomba. A keretben amúgy újoncok is vannak: Fraser Forster, a Celtic kapusa és Ryan Shawcross a Stoke City (MU-nevelés) védője. Hosszú idő után ismét válogatott lett Aaron Lennon és Adam Johnson is, aki végre rájött, hogy jobb kevesebb pénzért játszani a Sunderlandban, mint álomfizetésért a padot koptatni a City-nél. A válogatott először San Marinóval játszik a Wembley-ben október 12-én majd Lengyelország következik 16-án, idegenben.

Kapusok: Fraser Forster (Celtic), Joe Hart (Manchester City), John Ruddy (Norwich)

Hátvédek: Leighton Baines (Everton), Gary Cahill (Chelsea), Ashley Cole (Chelsea), Kieran Gibbs (Arsenal), Phil Jagielka (Everton), Glen Johnson (Liverpool), Joleon Lescott (Manchester City), Ryan Shawcross (Stoke), Kyle Walker (Tottenham)

Középpályások: Michael Carrick (Manchester United), Tom Cleverley (Manchester United), Steven Gerrard (Liverpool), Adam Johnson (Sunderland), Aaron Lennon (Tottenham), Frank Lampard (Chelsea), James Milner (Manchester City), Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal), Theo Walcott (Arsenal)

Csatárok: Andy Carroll (West Ham), Jermain Defoe (Tottenham), Wayne Rooney (Manchester United), Danny Welbeck (Manchester United)

5 komment

Címkék: hír keret vb selejtező

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr974821569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ági07 2012.10.05. 13:22:09

"Ryan Shawcross a Stoke City (MU-nevelés) kapusa" - Gondolom elírás, de Shawcross nem kapus, hanem hátvéd.

Ági07 2012.10.05. 13:25:21

Egyébként nekem kellemes meglepetés volt Shawcross és Gibbs behívása! A Cahill-Lescott párost látnám legszívesebben hátul.

Ági07 2012.10.05. 13:26:01

Köszi a javítást!

Ági07 2012.10.05. 13:33:44

@[bs]: Nincs mit. Én is írok blogot és velem is előfordult már. :)
süti beállítások módosítása