Barátságos meccset játszott tegnap az U21-es válogatott Romániával. A 6 ezer néző akár még jól is szórakozhatott volna, ha az ellenfél nem csak lélekben van jelen, így semmi sem veszélyeztette a Pearce-csapat 16 hónapja (és 8 meccse) tartó veretlenségét. A meccs embere az első gólt szerző Zaha lett (megérdemelten), de Shelvey és Sterling is kiemelkedett a mezőnyből.

Jack Butland (Jason Steele, 87) - Nathaniel Clyne (Adam Smith, 74), Danny Rose (Jack Robinson, 46), Nathaniel Chalobah (Tom Carroll, 74), Andre Wisdom - Craig Dawson, Henri Lansbury (Nathan Delfouneso, 6), Jordan Henderson (k) (Jason Lowe, 74), Wilfried Zaha (Connor Wickham, 87), Jonjo Shelvey , Raheem Sterling (Marvin Sordell, 64)

Szólj hozzá!

Címkék: felkészülés barátságos u21 vs románok

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr955162214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása