A többség minden bizonnyal abban reménykedett a vébé előtt, hogy utolsó csoportmeccsünk egy többé-kevésbé tét nélküli mérkőzés lesz, ahol egy 6 és egy 0 pontos csapat fog összecsapni. Nos, ez végül be is jött, aligha lehet azonban ok a boldogságra, hiszen óriási meglepetésre Costa Rica lett a D jelű négyes biztos továbbjutója, mi pedig úgy készülhetünk a mai estére, hogy garantáltan ez lesz az utolsó fellépésünk Brazíliában.

elminate.jpg

A torna előtt ezúttal - a szokásokkal ellentétben - nem nehezedett óriási teher Angliára, ezt jól mutatja az is, hogy a biztos kiesés hírét sem övezte akkora felhördülés, mint az alapesetben elvárható volna. Egyelőre nagy változás sem várható: Hodgsonnak esze ágában sincs lemondani, és per pillanat úgy néz ki, hogy a munkáját sem fogják megköszönni, maradhat a válogatott élén.

Ilyen körülmények mellett igazából totálisan érdektelennek is nevezhetnénk a mai találkozót, ám ami miatt talán mégis megéri majd odafigyelni, az az, hogy teljesen felforgatott kezdővel fogunk kiállni a közép-amerikaiak ellen. Konkrétan ezzel:

Foster - Jones, Cahill, Smalling, Shaw - Milner, Lampard, Wilshere, Barkley, Lallana - Sturridge

Cahillt és Sturridge-ot leszámítva tehát a B-csapat fog pályára lépni - az ő feladatuk lesz az, hogy valamelyest csillapítsák az angol szomorúságot. Már ha egyáltalán van-e erre mód és szükség...

4 komment

Címkék: vb vs costarica

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr546407251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asz0089 2014.06.24. 15:41:49

Biztosak vagyunk benne, hogy B csapat? Jones remélem középhátvéd lesz és Smalling a jobb. Jagielka helyett befért volna. A Gerrard-Henderson helyett a Lampard, Wilshere, Barkley variálás is valószínűleg jobban működött volna. De Milner is jobbnak tetszik, mint Welbeck....És Shaw sem biztos, hogy rosszabb, mint Baines. Elb*szott egy VB lett ez...

b.angel 2014.06.24. 16:02:22

Nem rossz,de ezen elv szerint G. Nevillenek kellene ülnie a kispadon. Ugye kedves Hodgon? ;)

United82 2014.06.25. 12:18:32

amíg Roy a kapitány ignorálom az angol válogatottat..
egy adalék róla:
He added: 'The back-four did well. With the oldest of them, Gary Cahill at 24, we restricted them to one shot early on."

Gary Cahill 24éves hahahaha :D....köszönjük Roy.
Leléphet!
süti beállítások módosítása