A nyári U21-es EB-re készülő korosztályos angol válogatott könnyedén és helyenként nagyon pofás játékkal 4:0-ra verte a svéd válogatottat. Stuart Pearce csapatának fölénye annyira azért nem is meglepő, a kezdőben ugyanis akadt jó pár rutinos(nak számító), a PL-t, a Championshipet és/vagy a nagyválogatottat is megjárt játékos, Hendersontól Zahán át Shelvey-ig. Az összefoglalóból ítélve főleg a Tottenham jobbhátvédje, az éppen a Millwallnál kölcsönben szereplő Adam Smith villogott, illetve Tom Ince, aki akár mesterhármast is szerezhetett volna. Érdekesség: a 17 éves Will Hughes, aki végigjátszotta a második félidőt, Walcott után a második legfiatalabb játékos az U21-es válogatott történetében.

1 Jason Steele (13 Declan Rudd, 46), 2 Adam Smith (12 Tom Lees 75), 3 Jack Robinson, 4 Josh McEachran (14 Nat Chalobah, 67), 5 Andre Wisdom, 6 Craig Dawson, 7 Tom Ince, 8 Jordon Henderson (c) (15 Will Hughes, 46), 9 Wilfried Zaha (17 Jason Lowe, 58), 10 Jonjo Shelvey (16 Henri Lansbury, 46), 11 Benik Afobe (18 Connor Wickham, 46)

Szólj hozzá!

Címkék: felkészülés barátságos u21 vs svédek

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr265065594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása