TEAM_GB_logo.jpgMár a hivatalos olimpiai megnyitó előtt (július 26-án, csütörtökön)  megkezdi a Team GB, vagyis a brit olimpiai futball válogatott a csoportmérkőzéseket. Ennek örömére ma este a torna egyik legnagyobb esélyese, Brazília ellen játszik barátságos meccset Stuart Pearce összeszokottnak nem nagyon nevezhető csapata. Tét tehát nincs, ha csak az nem, hogy kínos lenne egyből egy demoralizáló vereséggel nyitni. A Brazilok kerete nagyon erős, egyetlen játékosuk van csak, aki még nem volt felnőtt válogatott. Így kezdenek majd:

Rafael Cabral, Rafael da Silva, Juan, Thiago Silva, Marcelo, Sandro Ranieri, Romulo, Oscar, Neymar, Hulk, Leandro Damião.

Lucas, akiért a napokban (állítólag) 35 millió eurót ajánlott a Manchester United csak a padra fért oda, ahogy az irányító Ganso is. Pearce a brazil keret kapcsán rögtön jól ki is panaszkodta magát, amiért ő az EB-n szereplő játékosok közül - felsőbb utasításra - nem válogathatott, ezért maradt ki Alex Oxlade-Chamberlain, Theo Walcott, Andy Carroll, Danny Welbeck és Jordan Henderson.

Pearce csapata a pár napja Mexikó ellen lejátszott zártkapus edzőmeccsen (1:0 oda), így állt fel:

Jack Butland, Danny Rose, Craig Dawson, Micah Richards, Ryan Bertrand, Tom Cleverley, Jack Cork, Ryan Giggs, Craig Bellamy, Aaron Ramsey, Marvin Sordell.

20:45-kor kezdődik a meccs, a helyszín a middlesbrough-i Riverside Stadium, aki arrafelé tartózkodik nyugodtan nézzen ki, tegnapig 25 ezer jegyet adtak el, úgyhogy még van hely. 

1 komment

Címkék: olimpia beharangozó barátságos team gb

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr234667974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

N.Zoli 2012.07.20. 22:42:14

Butlandet kellett volna vegigjatszatni, o lesz a nyerokapus. Nem volt rossz meccs a vereseg ellenere. Hetet cserelhettek asszem igy azok is palyara leptek mindket oldalon akik nem fertek a kezdobe.
süti beállítások módosítása