Roy Hodgson egyszerűen nem tud hibázni! Mióta átvette az angol válogatott irányítását, a háromoroszlánosok mindössze egyszer (a svédek elleni barátságos meccsen) kaptak ki és tegnap a félelmetes brazilok sem bírtak velük a Maracanã poklában. Csoda, hogy a FIFA világranglista 3. helyén áll jelenleg a válogatott?

Komolyra fordítva: Lampardék egy teljesen vállalható eredménnyel távoztak Brazíliából. Az első félidőben ugyan mintha pályán sem lettek volna, és csak Hartnak köszönhető, hogy sikerült 0:0-val fordulni, a folytatásban viszont már némi futballra emlékeztető játékot is bemutatott a csapat, pláne ha figyelembe vesszük hogy Hodgson egy meglehetősen bizarr felállással kísérletezett. (Jones vajon mit játszott az első félidőben?) A látszólagos koncepciótlanság miatt akár aggódhatnánk is, de ez a meccs (és az eredmény) természetesen semmit nem jelent, még ha az ellenfél és a helyszín miatt a játékosok kénytelenek voltak a szokásosnál kicsit komolyabban venni. Jómagam csak azt sajnálom, hogy Baines pont akkor sérült meg, amikor végre valahára a kezdőbe sikerült kerülnie.

J. Hart - G. Johnson (A. Oxlade-Chamberlain), G. Cahill, P. Jagielka, L. Baines (A. Cole) - P. Jones, M. Carrick, F. Lampard, J. Milner, T. Walcott (J. Rodwell) - W. Rooney

Szólj hozzá!

Címkék: összefoglaló barátságos vs brazilok

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr85341801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása