Úgy néz ki, Roy papa a nyerő csapaton ne változtass (ha csak egy világklasszis csatár nem jelentkezik játékra) elvet vallja, úgyhogy alig 45 perc múlva ezek a játékosok fognak kifutni az olaszok ellen:

Hart, Johnson, Terry, Lescott, Cole, Milner, Parker, Gerrard, Young, Rooney, Welbeck

Az ellen felállása:
Buffon, Balzaretti, Abate, Barzagli, Bonucci, Marchisio, De Rossi, Montolivo, Pirlo, Balotelli, Cassano.

Lehetne érvelni amellett, hogy ha továbbra is az ívelgetés jelenti a legnagyobb fegyverünket, akkor Carroll-nak több hasznát vennénk (talán), mint Welbecknek; vagy elmorfondírozni rajta, hogy Milner - ha már ennyire szerelmes bele Hodgson és mindenképpen játszania kell - középen, Pirlo nyakán lógva hasznosabb lenne, a két szélen pedig Walcott és AOC kergethetné őrületbe a nem túl gyors olasz védőket a kissé formán kívül lévő Young helyett, de az a helyzet, hogy már nem ezen fog múlni Anglia esetleges elődöntője. A lényeg, hogy a pályán lévők elhiszik-e hogy megszakítható az angol átok, hogy képesek-e 90, vagy akár 120 percig koncentrálni, és nem azon agyalni, hogy "csak el ne kúrjuk." Az angol válogatott nagyjából túlteljesítette a tervet, most már nincs mit veszteni. Úgyhogy akár nyerhetnénk is.  

 

1 komment

Címkék: beharangozó kezdő vs olaszok

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr304608580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adamsky21 2012.06.24. 23:25:09

A leggyengébb láncszem... Köszi, Cole.
süti beállítások módosítása