Az U17-es VB-t 2010 után ismét az angol válogatott nyerte meg, miután tegnap a döntőben tizenegyesekkel legyőzte Hollandia korosztályos csapatát. Jár a gratuláció a fiataloknak, de korai lenne még az angol futball feltámadását vizionálni. A 2010-es csapat tagjainak eddigi karrierje rá a bizonyíték, hogy még egy Európa Bajnoki cím sem garancia a későbbi sikerekre. Abból a csapatból egyedül Jack Butland kapus és Ross Barkley váltotta be (eddig) a hozzájuk fűzött reményeket, Chalobah, McEachran, Wickham és Will Keane egyelőre még nem alkottak felnőtt szinten jelentőset.

Így állt fel a csapat:

Anglia (4-2-3-1): 1 Fred Woodman (Newcastle United); 2 Jonjoe Kenny (Everton), 5 Joe Gomez (Charlton Athletic), 15 Taylor Moore (RC Lens), 3 Tafari Moore (Arsenal); 4 Ryan Ledson (C; Everton), 14 Lewis Cook (Leeds United); 18 Patrick Roberts (Fulham), 8 Joshua Onomah (Tottenham Hotspur), Isaiah Brown (Chelsea); 10 Dominic Solanke (Chelsea).

Cserék: 16 Callum Cooke (Middlesbrough),13 Sam Howes (West Ham United), 6 Dael Fry (Middlesbrough), 7 Demetri Mitchell (Manchester United), 9 Adam Armstrong (Newcastle United), 12 Mandela Egbo (Crystal Palace), 17 Josh Sims (Southampton)

Tegnapelőtt egyébként az U21-es válogatott is pályára lépett, ők Wales-t verték 3:1-re EB-selejtezőn. Jelenleg 9 ponttal vezetik a csoportot Moldova előtt. A gólok:

Szólj hozzá!

Címkék: hír eb utánpótlás eb selejtező u17 u21

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr116197206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása