Az angol U21-es válogatott meglehetősen könnyedén intézte el a dánokat, barátságos meccsen, idegenben. A keretben, a sérült Rodwellt és a nagycsapathoz előléptetett Wilshere-t leszámítva, ott van mindenki, aki megérdemli – az utóbbi évek talán legerősebb utánpótlás csapata jött össze. A gólszerzők közül Welbeck, Henderson és Strurridge kifejezetten jól játszott, csak Sinclair tűnt el kicsit a mezőnyben. Micah Richards már az 5. percben megsérült, de James Tomkins tudta pótolni.  Összefoglalók a tovább után, a következő (szintén barátságos meccs) hétfőn esedékes Izland ellen. Kapcsolódó hír, hogy a menedzsernek, Stuart Pearce-nek újabb kétéves szerződést ajánlottak.

Alex McCarthy - Kyle Naughton, Micah Richards (James Tomkins ), Chris Smalling, Ryan Bertrand - Tom Cleverley (Nathan Delfouneso), Jordan Henderson (Jack Cork), Fabrice Muamba (Connor Wickham), Scott Sinclair (Joshua McEachran) - Danny Welbeck (Danny Rose),  Daniel Sturridge (Marc Albrighton)

Gólok: Scott Sinclair, Jordan Henderson,  Daniel Sturridge, Danny Welbeck
  

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: barátságos u21

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr322769767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása