Meg volt tegnap az utolsó főpróba a VB előtt, Honduras ellen sikerült egy gólnélküli döntetlent összehozni egy nem pont a tervek szerint alakuló meccsen. (Villámlás miatt az első félidő félbeszakadt és vagy fél órát pihentek a játékosok, pedig a cél pont az lett volna, hogy kiderüljön, ki mennyire bírja a fülledt meleget 45 percen át.) A kezdőbe nagy valószínűséggel azok a játékosok kerültek be, akik majd az olaszok ellen is pályára lépnek jövő vasárnap éjfélkor. A meccsen az angol kollégák szerint a védelem (mínusz Johnson), Henderson, Barkley és Welbeck nyújtott elfogadható teljesítményt. A hondurasiak meglehetősen alattomosan és durván játszottak, egyiküket a 66. percben ki is szórták, de az emberelőny sem volt elég a győzelemhez. A lényeg: nem sérült meg senki. (Ha már sérültek: Oxlade-Chamberlain marad a kerettel, folyamatosan edz, és van rá remény, hogy visszatérhet.)

Hart (Forster, 75.) – G. Johnson, G. Cahill, Jagielka, Baines – Gerrard (Wilshere, a szünetben), Henderson (Lampard, 83.) – Lallana, Rooney (Barkley, a szünetben), Welbeck (Lambert, 79.) – Sturridge

Szólj hozzá!

Címkék: összefoglaló felkészülés barátságos

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr666288375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása