A Vb utáni számvetést elblicceltük, nem volt kedvünk emészteni az emészthetetlent, de most új korszak kezdődik (NEM), új kapitánnyal. Mármint új csékával: Hodgson bejelentette, hogy Stevie G. elárvult karszalagját Rooney örökli meg. A válogatottbeli mutatója alapján természetesen megérdemli, már csak az a kérdés, hogy képes-e még reprodukálni a fénykorában mutatott játékát. Ami biztos, hogy szeptember 3-án Norvégia ellen léphet pályára a néhány új arccal felfrissített, a Gerradot és Lampardot is (végleg) nélkülöző angol válogatott.

rookap.jpg

KAPUSOK: Fraser Forster (Southampton), Ben Foster (West Bromwich Albion), Joe Hart (Manchester City)

VÉDŐK: Leighton Baines (Everton), Gary Cahill (Chelsea), Calum Chambers (Arsenal), Phil Jagielka (Everton), Phil Jones (Manchester United), Danny Rose (Tottenham Hotspur), John Stones (Everton)

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Jack Colback (Newcastle United), Fabian Delph (Aston Villa), Jordan Henderson (Liverpool), James Milner (Manchester City), Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal) Raheem Sterling (Liverpool), Andros Townsend (Tottenham Hotspur), Jack Wilshere (Arsenal)

TÁMADÓK: Rickie Lambert (Liverpool), Wayne Rooney (Manchester United), Daniel Sturridge (Liverpool), Danny Welbeck (Manchester United)

1 komment

Címkék: hír keret barátságos

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr726644583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andorka 2016.06.13. 23:23:34

EB2016 elemzések? Vagy már Londonban mosogattok és szartok az egészbe?
süti beállítások módosítása