Ideiglenesen Miami-ben állomásozik az angol válogatott, ahol tegnap le is játszották az utolsó előtti felkészülési meccset Ecuador ellen. A legutóbbi felálláshoz képest egyedül Rooney maradhatott a kezdőben, de ő sem a kedvenc posztján, hanem a balszélen. Legalábbis papíron, mert a gyakorlatban szabadon játszhatott. Egy fokkal hasznosabbnak tűnt, mint Peru ellen, ráadásul gólt is rúgott, még ha csak 15 centiméterről is. Hodgsonnak támadt egy másik kiváló ötlete is: Milnert betolta jobbhátvédnek, és az történt, amire senki nem számított. Kiderült, hogy Milner nem jobbhátvéd. A védelemben ennek ellenére inkább Smalling volt a gyenge pont, aki ezen a poszton, klubszinten, eddig csak jobban játszott, de Shaw sem volt mindig a helyzet magaslatán, vagyis: sem Jagielka, sem Baines helye nincs veszélyben.

Aki meghálálta a bizalmat: Oxlade-Chamberlain (sajnos megsérült, ma dől el, hogy utazhat-e Brazíliába), Barkley (a legbátrabb játékos volt a pályán, gólpasszt adott), Lambert (berúgta az egyetlen helyzetét), Jones (nem kellene nagyon aggódnunk, ha Jagielka megsérülne)

Aki a minimumot hozta: Wilshere (látványosan nem fekszik neki a hátravont szerepkör, ráadásul retteg a sérüléstől, ezért kábé 40%-ot nyújtott), Lampard (vállalható produkció, de legjobb helye a cserepadon lesz), Shaw (hátul most nem tűnt annyira meggyőzőnek), Foster

Foster – Milner, Jones, Smalling, Shaw (Stones, 74.) – Wilshere (Lallana, 87.), Lampard – Barkley (Henderson, 84.), Oxlade-Chamberlain (Flanagan, 63.), Rooney (Sterling, 65.)– Lambert (Welbeck, 84.).

1 komment

Címkék: összefoglaló felkészülés barátságos

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr916281174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asz0089 2014.06.06. 11:48:23

Milner volt baromi jó, kevesen figyelnek rá.
Wilsheret el kell felejteni, kuka. Barkley-Gerrard kezdő kell. Milner, Sterling szélekkel.
Shaw meglepően érett, de sokszor inkább támadásban.
Egyébként nyilvánvalóan B csapat volt, Hodgson fejében a
Hart - G.Johnson, Cahill, Jagielka, Baines - Gerrard, Hendo/Barkley - Milner/Ox, Rooney, Sterling - Sturridge kezdő szerepel. De szerintem Jones kaphatna még jóval több szerepet, mert faszagyerek, ellenben Smaling testvérrel.
Foster mi a fenét keres válogatott közelében? Nem is értem.
Én még mindig próbálok bízni a csoportból való továbbjutásban, utána verni a görög-japán-elefánt-kolumbia csoportból valakit, onnan meg már minden ajándék...
süti beállítások módosítása