Mivel az angol válogatott majd csak június 11-én lép pályára, úgy gondoltuk, segítünk azoknak a tétovázóknak, akik még nem döntötték el, melyik csapatnak fognak szurkolni a tornán és csokorba szedtük azokat a megdönthetetlen érveket, amik miatt Ön biztosan a Háromoroszlánosok mellett dönt majd.

- Az angol drukker a világ legtahóbbika. Törnek-zúznak, isznak, óbégatnak, verekednek, közterületen pisálnak és állandóan sört vedelnek: nos, valljuk be, van némi alapja. Ezért ha Ön szeretne macsóbb lenni, elege van abból, hogy a munkahelyén lúzernek tartják, vagy véletlenül megtudta, hogy a böhöm TótJani, aki feszt összetörte a szemüvegét az általános suliban, a spanyoloknak drukkol, Önnek itt a helye, köztünk!

- Ez az angol csapat esélytelen, mindenki sérült, a szövetségi kapitány egy farok, szégyen vár a szigetországra ezen az Eb-n: ha Ön sikeres menedzser, oligarcha, netán egy jól menő vállalat vezérigazgatója és szinte szomjazza a sikertelenséget, szeretné megízlelni a megalázó vereség ízét, vágyik arra, hogy átélje beosztottjai megalázottságát, jó helyen jár, itt a helye, drukkoljon velünk!

- Gyűlöli a metroszexuális, sápkóros kis divatmajmokat, és lenézően tekint azokra a férfiakra, akik képesek rózsaszín inget választani az Hugo Boss öltönyükhöz? Szeret jellegtelen ruhákba öltözködni, mert úgy gondolja, nem a külcsín, hanem a belbecs a fontos? Legyen angol drukker, saját szurkolóik is utálják a válogatott mezét! Feltűnés nélkül szidhat mindenkit, aki divatos és ad magára! Viselje bátran a pörköltszaftos atlétát és a kitérdesedett, trottyos mackóalsót meccs alatt! Önnek itt a helye, köztünk!

- Gyűlöli a rendszerességet, a kiszámíthatóságot, a szervezettséget? Ön a káoszban hisz? A legjobb helyen jár! Az angol válogatottnak a kontinensviadal előtt pár nappal még nem volt szövetségi kapitánya!

- Ki nem állhatja a főnökét és álmatlan éjszakákon szívesen ábrándozik arról, felpofozza? Minden vágya egyszer megszégyenülni látni, emiatt többször ábrándozott már arról, fingópárnát helyez abba a böhöm nagy forgófotelbe, amelynek az árából Ön elvihetné Bibionére a családját egy hétre? Frusztrálja a tudat, hogy tisztában van vele, soha nem merne szembeszállni vele és az arcába ordítani, hogy egy fasz és nem ért ahhoz, amit csinál? Ne habozzon, Önt az Isten is angol drukkernek teremtette ezen a tornán: jöjjön és köpködje virtuálisan Roy Hodgsont!

- Ön rendkívül elfoglalt és meghalni sincs ideje, de a frissen beújított csaj exe hatalmas drukker volt és szeretne imponálni, esetleg új munkahelye van, ahova szeretne mielőbb beilleszkedni, de a múlt heti bowlingozáson már az is kiderült Önről, hogy nincs flexe és nem akarja, hogy azt gondolják Önről, de olyan csapatot keres, ami biztos nem jut túl a csoportból? A legjobb helyen jár, az angol csapat nem rabolja túl sokáig az Ön drága idejét!

Van kérdés?

15 komment · 1 trackback

Címkék: vicces eb

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr204572413

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.06.08. 09:15:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paradigma 2012.06.07. 22:21:16

mi az a fingópárna?

asz0089 2012.06.07. 22:27:51

Úgy látom a fenti képet is kicseréltétek, hogy mindenki számára egyértelmű legyen, hogy az új válogatott az a Liverpool. :D

2012.06.07. 22:38:31

@asz0089: és a Liverpool meg is nyeri az EB-t :)

TUNYA 2012.06.08. 02:12:22

@safranyn: EB-n egyek vagyunk! Ha ezzel a Poolal behúzzuk az EB-t én leszek Magyarországon az első MU drukker, aki örömkönnyekben ázva üvölti a YNWA-t, amikor a srácok átveszik majd a kupát. Ha keret tekintetében nem is, de szívben akkor is: We are the best, fuck the rest!

Zölderdő Béla 2012.06.08. 07:38:44

Höhö, eddig is angoldrukker voltam, de ez a poszt igazi kedvcsináló volt, most már tudom, hogy ezen az EB-n miért drukkolok nekik :)

seahawks 2012.06.08. 08:08:50

iszok egy langyos árpasert a szerző tiszteletére...

c.miller 2012.06.08. 08:14:21

:-D lol jopofa iras..mondjuk en lany vagyok es soha nincs/nem volt rajtam porkoltszaftos atleta meg kiterdelt szoszmoszmacko de talalo a cikk...verszar csapat lesz a mostani, de akkor is nekik szurkolok majd.

Seduxen (már NEM dr.) 2012.06.08. 08:50:11

Csillagos ÖTÖS a post, hatalmas grat a szerzőnek! Mi mást is mondhatnék, C'MON ENGLAAAAAAAAAAAAAAAND!

(azért a főnökös rész az a szívemnek különösen kedves, wehehehe :DDDDD )

Májking 2012.06.08. 13:36:51

Lyesz! Mi akkor is győzünk, hogyha kikapunk!

ap@tigris · http://apatigris.blog.hu 2012.06.08. 14:13:43

A videót A-KA-ROM, ami a 2010-es VB idején volt kint a blogon "Ezért fogsz az angoloknak szurkolni" címmel.
MOST.
Köszönöm.
:-)

2012.06.08. 19:25:12

@TUNYA: ha bekövetkezik, amit leírni merő babonaságból nem merek, légyszi' MU mezben és videóra! Látni akarom!!!!! :)))

TUNYA 2012.06.10. 16:04:58

@beebeer: Mez nincs, csak jogging meg póló :D:D Remélem megteszi :D:D:D
süti beállítások módosítása