screen_shot_2012-06-05_at_1_33_43_pm_1338896344.png_466x315

 

Roy Hodgson közölte az EB-keret öt tagjával, James Milnerrel, Jordan Hendersonnal, Joleon Lescott-tal, Theo Walcott-tal és Alex Oxlade-Chamberlainnel, hogy nem mehetnek el a Nike sportszergyártó szervezte pr-eseményre, mert ugye egy EB-re készülnek éppen, kurválkodni, pénzt keresni meg tessen az év 11 többi hónapjában.

Roy bácsi szerint a pihenőidő az nem arra való, hogy a játékosok báván vigyorogjanak a legújabb fejlesztésű Nike-stoplisokban és autogramot osztogassanak (mindezt persze jó pénzért), hanem arra, hogy kikacsolódjanak és feltöltődjenek. Mivel a norvégok elleni (győztes) meccs után a játékosok rohantak szponzorpénzt összeszedni, a szövetségi kapitány úgy vélte, ideje véget vetni a kurválkodásnak. 

Szólj hozzá!

Címkék: hír eb 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr854566817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása