pearce.jpgKihirdette a Hollandia elleni barátságos meccsre készülő angol válogatott keretét a szövetségi kapitányi feladatokkal ideiglenesen megbízott Stuart Pearce. A fiatalok arányát illetően nem lehet okunk panaszra, bár az előzetes hírekkel ellentétben kísérletinek se nagyon lehet a keretet nevezni, többek közt Barry, Gerrard, Milner vagy Parker jelenléte miatt sem. A középpályán tehát nincs sok meglepetés (Wilshere sajnos megint kidőlt hónapokra), egyedül Cleverley számít új húsnak. Őt Pearce az U21-es válogatottban a széleken játszatta, remélhetőleg azóta rájött, hogy ez nem nyerő ötlet. A Capello által rejtélyes okokból mellőzött, egyszeres válogatott Micah Richards végre megkapja a régóta megérdemelt lehetőséget. A United-nevelés Fraizer Campbell beválogatása már nagyobb meglepetés, nemrég tért vissza sérülésből a Sunderlandbe, jól mozog, de nem vagyok biztos benne, hogy (egyelőre) válogatott szintű játékos-e.

Kérdés: Pearce mennyire ragaszkodna ehhez a kerethez és különösen a fiatalokhoz, ha úgy alakulna, hogy ő irányítja a válogatottat az EB-n. Ez a lehetőség ugyanis egyáltalán nincs még kizárva. A jelek szerint Redknapp egyelőre nem ált kötélnek, ha pedig Hollandia ellen valami irreálisan nagyot játszik a csapat, megtörténhet, hogy – jobb híján – Psycho marad a menedzser. A sajtótájékoztatón nem zárkózott el ez elől.

 

Kapusok: Scott Carson (Bursaspor), Joe Hart (Man City), Robert Green (West Ham)

Védők: Gary Cahill (Chelsea), Ashley Cole (Chelsea), Leighton Baines (Everton), Glen Johnson (Liverpool), Phil Jones (Man United), Micah Richards (Man City), Chris Smalling (Man United), Kyle Walker (Tottenham)

Középpályások: Gareth Barry (Man City), Tom Cleverley (Man United), Stewart Downing (Liverpool), Adam Johnson (Man City), Steven Gerrard (Liverpool), James Milner (Man City), Scott Parker (Tottenham), Ashley Young (Man United), Theo Walcott (Arsenal)

Támadók: Darren Bent (Aston Villa), Fraizer Campbell (Sunderland), Daniel Sturridge (Chelsea), Wayne Rooney (Man United), Danny Welbeck (Man United)

Szólj hozzá!

Címkék: beharangozó keret pearce

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr1004185458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása