El lehet azon morfondírozni, mire lett volna képes ez a walesi csapat tegnap, ha Gareth Bale is ott rohangál a baloldalon – a válasz: nagyjából ugyanennyire. A két válogatott továbbra sincs egy súlycsoportban, Capello ráadásul ezúttal nem növelte az ellenfél esélyeit látványos mellényúlásokkal. Bemerte újból vetni kezdőként a Wilshere-Parker párost a Barry-Milner droid duó kárára, és még Lampardnak is sikerült valahogy helyet szorítania. Rooney kivonása a szélre már nem tűnt akkora húzásnak, de az első félidőben még bejött: a 4-1-4-1 és a 4-3-3 váltogatásával sikerült az ellent megzavarni. Ehhez az is kellett, hogy Ashley Young válogatott karrierje talán legjobb produkciójával rukkoljon elő, jobb és baloldalon egyaránt villogott, a gólpasszt példának okáéért a jobbszélső helyéről küldte be, és a 11-est is ő hozta össze. Kiemelendő még Parker, aki gyakorlatilag hiba nélkül játszott, Wilshere, aki ezúttal kreatívabb szerepkört kapott (volt egy olyan kiugratása, ami csak Bent lassú reakcióideje miatt nem lett gól) és Glen Johnson, a második gól előtti pazar indításáért. Már csak az a kérdés, hogy a júniusi, Svájc elleni selejtezőn mi lesz a visszatérő Gerrarddal. Képes lesz-e az olasz a Stevie G.-Fat Frank párosból az egyiket (ne adj isten: mindkettőt) padoztatni? És marad-e a 4-3-3? (Neville okosakat mondott ez ügyben). A csatárkérdés egyszerűbben megoldható: mivel Rooney begyűjtött egy újabb sárgát, Bent helye szinte biztos, felkészül: Andy Caroll.
Folytatás kedden, Ghána ellen, ahol akár 10 változás is lehet a kezdőben a tegnapihoz képest. (13 perces összefoglaló a tovább után.) 

 

 


 

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény videó összefoglaló eb selejtező

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr872775291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása