Az U21-es csapat is tétmeccset játszott tegnap, mégpedig idegenben, Portugália ellen, ezzel a csapattal:

Frank Fielding - Kyle Walker, Ryan Bertrand, Michael Mancienne (K) (Fabrice Muamba, 74'), Chris Smalling - Phil Jones, Thomas Cleverley, Jordan Henderson, Daniel Welbeck (Jack Cork, 84') - Daniel Sturridge (Nathan Delfouneso, 90+2'), Danny Rose 

A győztes gólt Sturridge szerezte Cleverley zseniális passzából (tényleg nem fér be a srác a MU-a, Fergie mester?). Az UEFA honlapja szerint ez volt az egyetlen gőllövési kísérlet, úgyhogy a játék nem lehetett túlságosan magas színvonalú, de a lényeg, hogy a tabellát vezető görögök már csak 2 pontra vannak. Érdekesség: a legutóbb még a nagyválogatottban játszó Wilshere végig a kispadon ült. Kedden a Litvánok következnek odahaza.

1 komment

Címkék: hír összefoglaló u21

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr42270811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kemencés Szittya Buci 2010.09.05. 00:19:37

Tényleg szép passz volt.
Egyébként szerintem Fergie mester jól döntött, hogy kölcsönbe adja, legalább szerez egy kis tapasztalatot, hogy jövőre már még jobb lehessen, amikor kezdő lesz. :)
süti beállítások módosítása