Az Algéria ellen mutatott játékon felháborodott szurkolók (akik nem kevés pénz kifizetve utaztak el Dél-Afrikába, hogy a meccset végigénekelve buzdítsák csapatukat) úgy érezték, át lettek vágva a pályán gólyafosként keringő milliomos szupersztárjaik által, és kifütyülték a levonuló csapatot. Egyikük még az öltözőbe is bejutott valahogy, ahol elküldte a díszes kompániát a búsba, mielőtt Capello kivezettette volna (emiatt mellesleg az FA hivatalos vizsgálatot kezdeményezett a FIFA-nál, joggal).

Rooney nem bírta idegekkel az abúzust, és a kamerák előtt reagált a füttykoncertre. "Nesze neked szurkolás! A saját csapatotokat fütyülitek!" Biztos felsejlett előtte a Nike-reklámfilmben a pálya mellett élő hobbit képe.

16 komment

Címkék: beszól videó rooney vs algéria

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr582093012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csorsza 2010.06.19. 10:59:42

Fáradtak, enerváltak, motiválatlanok voltak. Ők is érzik ezt, és ez még jobban deprimálja őket. Menjenek le a strandra, nézzék kicsit a nőket, sörözzenek egyet a következő meccs előtt.
Mindig sajnálom - okoktól függetlenül -, ha kiváló egyéni képességű játékosokból nem tudnak kiváló csapőatot összerakni. Ez mindenkinek szar - nekik is, a meccsnézőknek is.

Beyonder 2010.06.19. 11:17:22

@csorsza: Nulla fokban szerintem ne menjenek a strandra, még csak az kéne, hogy megfázzanak. :)

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2010.06.19. 11:26:24

@csorsza: Különösen Rooneynak kéne egy kis lazítás, valami nő, mert be van láthatóan görcsölve a srác. Crouchnak elég lenne egy kis hazai, pld az anyukája meggyes pitéje. Egyébként valahol igaza van, se a sajtó, se a szurkolók látványosan nem állnak mögöttük, pedig még csak 2 meccs volt meg. És remélem, sok van hátra!

jeangabin 2010.06.19. 12:07:28

@csorsza: Menjenek le a strandra -9 fokban? :)

normaluser 2010.06.19. 12:08:22

Jó. Biztosan szar nekik, de igazunk van. Az első meccsre még rá lehetett fogni, hogy nem volt szerencséjük, de hát mi volt ez tegnap?! ...

Bedinger · http://teamusa.blog.hu 2010.06.19. 12:20:16

Sajnos az angol játékosok mentálisan nagyon gyengék, és a sok sör miatti (?) IQ-veszteség a profizmusra és a nyomás kezelésére is rányomja a bélyegét :S

Karakán (törölt) 2010.06.19. 12:23:17

A PL-nek van a legjobb marketingja, de

- a legtöbb eladósodott csapat ott van
- a CL legjobb 4 közé semelyik csapat nem jutott be
- az egy csapatra jutó külföldi játékosok számában viszont vezetnek (kivéve Inter)
- ezért a legtöbb jó angol játékos elkényeztetett sztárocska lett
- az angolszász marketing gépezet mindenhol őket nyomta Amerikától, Europán át Ázsiáig ...

.... utánpótlás eltünt, Helyette kölcsönből vett játékosokból építkeznek a csapatok

Nem történt semmi csak az angol foci lufi kipukkadt. Viva Maradona és az őszinte EMBEREK .... a túlmarketingolt fiúk helyett

14Gus88 2010.06.19. 12:35:54

@Karakán: Ebben igazad van .Szar kimondani de tényleg így van .

Beyonder 2010.06.19. 12:51:34

@Karakán: ja, MOST nem jutott be angol csapat a BL-be, előtte meg előfordult, hogy csak ők jutottak be.

A kokainista törpének meg könnyű dolga van olyan csatárkínálattal, próbálna meg Heskey-vel varázsolni valamit. :D

normaluser 2010.06.19. 12:56:05

@Karakán: Így van, de manapság nincs esély Európa trónjára felülni vagy akár megközelíteni csupán a hazai játékosokkal.
Ha megnézed a spanyol bajnokságot, mindenki arról beszél, hogy két csapat toronymagasan kiemelkedik. Abban a két csapatban pedig ugyanolyan átlagban lépnek fel nem hazai játékosok, mint a PL-ben. Az Inter pedig tökéletes példa az európai helyzetre.

Mostanság a PL nagy csapatai már azzal is kérkednek, ha van meghatározó angol focistájuk, sajnos idáig süllyedtünk. Man Unitednek ott van Rooney, 'Pool-nak ott van Gerrard, Chelsea-nek Lampard, az Arsenal pedig szégyellje magát.

peacetacia 2010.06.19. 12:57:01

@Karakán: Igaz, hogy idén nem jutottak a legjobb 4 közé az angolok, de azért ez nem tendencia. Tavaly és azelőtt, meg azért sírtak a neves szakértők, hogy a PL térnyerése megöli a focit, ugyebár utóbbi években többször is 3 angol volt legjobb 4 között. Ez az év ilyen lett, nem hiszem, hogy a PL gyengébb lett. Sőt a középmezőny igencsak megerősödött /villa, man city, spurs/. Az eladósodás viszont tényleg aggasztó. Az MU az egyik legjobban működő egyesület volt, míg a Glazer família meg nem vette hitelből. Azóta is a család hiteleit nyögi és nem a játékosok hitelből történő vásárlása miatt van rossz helyzetben.
ON:
Gyenge, ötlettelen játék az angoloktól, tényleg a fásultság látszik, mert selejtezőkön azért lehetett látni, hogy nem gyenge a csapat. Le kellene állni a túlzott széljátékkal.

drumhead 2010.06.19. 13:29:09

nagyképűek voltak, leszólták, lenézték az ellenfelüket (főleg ez a Rooney gyerek), meg is lett az eredménye...megérdemelték.

WeAreEngerland 2010.06.19. 13:38:50

Akkora butaságot mondtok Rooney nak teljesen igaza van mert ő pont hogy szétszakadt a pályán labdaveszés és egyből sprintelt bissza és megis szerezte a labdát még az első félidőben szóval küzdöttek csak görcsösen szóval aki kifutyöli őket azoknak én is beszólnék! Azért vagyunk angol drukkerek mert b*meg a csapatot szeretjük ha nem nyernek semmit akkor is akkor nem fér bele hogy kifütyölöm őket hanem énekelm a Q.S.T.Q és bizseregve myennekek le a pályáról ne ugy hogy b*meg ezek még ki is fütyülnek minket kapják be a f*szt!

Teljesen igaza van Rooney nak a SZURKOLÓ AZÉRT SZURKOLÓ HOGY A CSAPAT MÖGÖTT ÁLLJON AZ ÉV 365 NAPJÁBAN A NAP 24 ÓRÁJÁBAN NEM AZÉRT HOGY FÜTYÜLJÖN MERT NEM JÖN KI ÉPPEN A LÉPÉS SZÉGYENTELJESEN SZURKOLÓK!!!!

rizla 2010.06.19. 13:52:04

rooney legalább kapott egy kis ízelítőt abból, hogy milyen lenne a real madridba igazolni

krj 2010.06.21. 13:32:27

a pl azért nézhető, mert már játszanak benne külföldiek, akik futballoznak, nemcsak golfoznak, mint ezek a dokkmunkások. amúgy meg válogatott szinten évek-évtizedek óta nulla komma nulla. lehet nem látványos focinak drukkolni, de akkor érdemesebb inkább a németeknek, mert akkor több a sikerélmény. ráadásul az elmúlt években a német válogatott egyáltalán nem olyan nézhetetlen, mint a nyolcvanas évek végén.

Rolley 2010.06.23. 10:42:11

Rooneynak először a saját szemében lévő gerendát kellene egy kicsit szemrevételeznie, mielőtt méltatlankodik. A hozzáállásával valóban nincs baj, mintha csak a népszerű sportszergyártó reklámját nézném, de 2 meccs alatt egy csele sem jött be.
Ezen kívül inkább Carraghernek van igaza:
„Teljesen érthető szurkolóink hozzáállása. Nem játszottunk jól, és ők jelezték, hogy ennél bizony többre lesz szükség. Ha ezt a mérkőzés alatt tették volna, elítélném én is, de az, hogy a játék végén nem tapsoltak az előadásunkhoz – nos, átutaztak a fél világon, és fizettek ezért. Több a szurkolónk, mint bármelyik más csapatnak, és mindannyian ugyanazt akarjuk, minél tovább jutni. A játékosok, a stáb, a sajtó és a szurkolók. A felsoroltak közül péntek este mi játékosok tettük a legkevesebbet az ügyért.”
süti beállítások módosítása