Szájkaratéban világbajnokok lennénk, mint minden tisztességes szurkoló, így azt javaslom, ha már a kommentekből amúgy is egyértelműen látszik, hogy mindenki jobban ért az angol válogatott irányításához, mint Capello, köszönhetően mondjuk a Championship Manager 2010-nek, vagy a Hattricknek, akkor tessék, itt a nagy lehetőség, rakjuk össze azt a csapatot, amivel agyon lehet verni Szlovéniát, és visszatenni a három oroszlánt a jelenleg rühes kismacskákkal elcsúfított címerbe.

Az én felállásom a következő lenne:

James - Johnson, Dawson, Terry, A. Cole - SWP, Barry, Carrick, J. Cole - Gerrard - Defoe.

Megmondom, miért: a védelmen a szükségesnél (Carra sárgák miatt eltitlva) többet nem változtatnék, és bármennyire is rühellem Terryt, kell a tapasztalat, nem lehet Upson-Dawson belső védőpárral nekimenni egy sorsdöntő meccsnek. A középpályán Barry képes irányítani, Carrick meg labdát szerezni és ütközni, amire iszonyú magy szükség lesz, mert a szlovéneknek egy pont is elég, így vélhetően 5 középpályással állnak majd fel.

A szélen Joe Cole kell, mert ő az egyetlen olyan szélsőnk, akiben bármilyen fantáziát látok, képes váratlan megoldásokra, és átlövésekre is. SWP-ben még a mai napig több fantázia van, mint a súlytalan Lennonban. Lampard azért nem kell, mert nem ütközik, Gerrard pedig abban az előretolt támadó középályás szerepben, amit a Liverpoolban is játszik, sokkal jobb teljesítményre képes, mint ő. Defoe beállításával a magassági fölénynek annyi, de egyszer próbáljunk már meg nem fejesekkel, hanem lendületből szerzett gólokkal megnyerni egy meccset, faszomba már az ívelgetésekkel.

Jöhetnek a javaslatok, a csöcsös képek lelkesítésnek került be.

65 komment

Címkék: csöcs csapat vs szlovénia

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr312093068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lószerafin 2010.06.19. 14:14:10

SWP helyett Lennon, mert ő hasznosabb minden tekintetben, de tegnap meccs után egy ilyen felállásra gondoltam én is Gerrard helyett Lampsal mondjuk.

Vagy ami még jó lenne az egy sima 4-4-2 így:

James(Hart) - Johnson, Dawson, Terry, A. Cole - Lennon, Barry, Lampard, J. Cole -
Crouch, Defoe.

WeAreEngerland 2010.06.19. 14:27:19

Győzni kell nem?
Akkor merjünk beválallni egy két csatáros Rooney szabadon mozgó második hullámba érkező játékot tehát egy 4-3-(1)-2 :

James- Jhonson,Dawson,Terry,A.Cole- SWP,Lampard,J.Cole - Rooney - Hesky,Defoe

Salvatore Bonanno 2010.06.19. 14:53:23

Green - Johnson, Terry, Upson, Cole - SWP, Carrick, Barry, Cole - Gerrard - Rooney

Annak ellenére, Capello a tegnapi mellőzéssel minden önbizalmát kinyírta, maradnék Green-nél.
Jelen pillanatban ez a legerősebb angol védelem. Hihetetlen, Carra mennyit lassult, mindkét lapját emiatt kapta.
Már tegnap sem értettem, miért nem kapott egy kis esélyt sem Cole, holott lendületes és cselezni is lépes szélső, nálam alap választás. Barry és Carrick a stabilitást adja középen, hogy előttük Gerrard szabadon irányítson és érkezzen második hullámban. Ráadásul mindketten képesek nagyon pontos és jó passzokra is.
Elöl pedig Rooney csinálja azt, amit egész szezonban: fejeljen ha kell, birkózzon, csináljon helyet, vagy készítse le a labdákat a mögüle vagy oldalról érkező középpályásoknak. Azért ő, mert ugyanúgy képes tankcsatárt játszani, mint ahogy részt tud venni a kombinatív játékban.

normaluser 2010.06.19. 14:58:29

Kapus: Fred Perry

Jobb hátvéd : Vinnie Jones

Középső hátvéd: James Bond (söprögető)

Középhátvéd: Tarzan

Bal hátvéd: Freddie Mills

Jobbszélső középpályás: Damon Hill

Hátravont ék: Merlin

Balszélső középpályás: Róbert Gida

Védekező középpályás: st. George

Középcsatár: Kibaszott Mary Poppins

Középcsatár: Rooney

Edző: Winston Churchill

normaluser 2010.06.19. 15:11:32

Amúgy nekem jó a tegnapi kezdő, Heskey helyett Defoe. Lamps-t és Gerrardot együtt nem játszatnám.

Pistie 2010.06.19. 15:32:58

Hart - Glenny, Dawson, Terry, AC - Carrick, Lamps, Milner(Joey) - Rooney , Defoe, Crouch

Indoklás: Hart - 3. meccs 3. kapus. Így kell ezt. Na de komolyra fordítva a szót: legalább ő is pályára léphet egy vb-n, és szvsz James nem volt rossz az előző meccsen, de Hart nála gyorsabb is és vitathatatlanul fiatalabb is. A potyától sem kell félni, Japán elleni barátságoson jó volt, és a PL-ben is nagyon jól védett.
Glenny: nincs jobb a helyén. Fel kell futnia és be kell adnia, bár ez láthatólag eddig nem hozott sok sikert, védőmunkája jó volt, de elöl elfogyott már a lendület. Azért én továbbra is ezt erőltetném, akár lapos bepassz is jó lehet.
Dawson: nem nagyon lehet mást most. jöjjön Dawson (és a haverok)
Terry: én bírom Terryt, sallangmentes megoldások. Erre pont rácáfolt tegnap amikor megfuttatta Jamest, de azt leszámítva gyakorlatilag hiba nélkül játszott. Egy normális bíró nem fújt volna ennyi ütközést le ellene.
AC: nincs jobb a poszton nála (még a világon is alig). Egyébként AC azért jó, mert be is tud adni, de ilyen az elmúlt meccseken nem volt. Persze, mivel ott játszott előtte valaki aki továbbvitte az akciót (ja, be középre aztán eladta). Több mozgásteret kell neki adni a szélen mert a klubcsapatában is megvan neki, és AKKOR jó igazán, nem amikor a vonalhoz van láncolva és nem mozdulhat ki a saját térfeléről.

Kp. Carrick: ezt nem nagyon tudom megindokolni, bevallom nem vagyok nagy muff-fan, de Carrick nem egy buta játékos szerintem, és a Lennon szintet biztos tudná hozni.
Lampard: én őt raknám be csatárok mögé közvetlenül. A szezonban plben 22 gól, 17 assist (amivel a legjobb az egész pl-ben). Ez a posztja klubcsapatában, és itt igazán jó.
Milner/Joey Cole: Milner kezd, aztán 60. percben beáll JC. Többet nem bír, mivel nincs formában finoman szólva. Ancelotti is így játszatta a Chelseaben. Színt visz a játékba, de kb 20 perc alatt el is fárad. Úgyhogy ez alatt a 20 perc alatt kell belőni a győztes gólt, különben csak a helyet foglalja.

Defoe: átraknám jobboldalra, Glenny lapos passzaiból indulhatna befelé.
Roo: középcsatárként jó, álljon elöl az 5ösön belül aztán csak bepattan róla a labda. Fel kellene végre pörögnie, és játszani.
Crouch: Mivel 3 csatáros taktika, ezért fel kell tenni őt is a pályára (mivel Heskeyt én elfelejteném). Glenny beíveléséből egy Crouch visszafejes és Rooney gól, az ideális befejezés.

2010.06.19. 15:34:33

@normaluser:
Kihagytad a cseréket:
Jobb hátvéd: Sir Bernard Law Montgomery
Balhátvéd: Richard Harris
Jobbszélső Kp.: Guy Ritchie
Balközép: Susan Boyle
Védekező Kp.: Robbie Williams
Középcsatár: Amy Winehouse

GOD SAVE THE QUEEN!!! :DDD

ShanklyGates 2010.06.19. 16:04:49

James
Johnson, Terry, Upson, A. Cole
Milner, Gerrard, Barry, J. Cole
Rooney, Defoe

Hétfő este, nem a buszra felszállás előtt kihirdetve házon belül.

Iniesta homokozik 2010.06.19. 16:23:03

@Salvatore Bonanno: így-így

Barry-t többször láttam a City-ben, hogy kihúzódik balra, azt ebben a taktikában is megtehetné, Cole pedig középre jöhetne be párszor így

Lampard meg mind1 mit csinál a Chelsea-ben, válogatottban világéletében egy szar volt

Gerrard mezőnyben használhatatlan, előre kell tolni őt is

csak Carrick annyira hígfos idén a MU-ban, hogy ott már lassan Gibson is kiszorítja

Salvatore Bonanno 2010.06.19. 17:28:59

@Golykoko: Ott azért még nem tartunk. Ráadásul ugyanez elmondható Gerrardról is.

WeAreEngerland 2010.06.19. 17:35:55

@Golykoko: Lampard CFC be világ életébe szar volt???? EMBER ÁLLÍTSÁL MAGADON azért mert utálod a CFC-t ezek szerint és az ott játszó játékosokat nem kell egy LÓ módjára megnyilatkoznod...

dzzzzz 2010.06.19. 17:46:17

James
Johnson-Upson-Ashley Cole
Gerrard-Barry-Lampard-Carrick-Milner
J.Cole
Defoe
:D

Salvatore Bonanno 2010.06.19. 17:49:37

@WeAreEngerland: Easy! Olvasd el még egyszer azt a mondatot!

WeAreEngerland 2010.06.19. 17:57:41

@Salvatore Bonanno: "Lampard meg mind1 mit csinál a Chelsea-ben, válogatottban világéletében egy szar volt"

ezt a mondatot :D nem tudom máshogy értelmezni ne haragudj:D de elég nehéz is máshogy...

dzzzzz 2010.06.19. 18:04:26

@WeAreEngerland: amit te értettél:
"Lampard meg mind1 mit csinál. a Chelsea-ben, válogatottban világéletében egy szar volt"
amit jelent:
"Lampard meg mind1 mit csinál a Chelsea-ben. Válogatottban világéletében egy szar volt"

WeAreEngerland 2010.06.19. 18:13:26

SZAR VOLT A vállogatotban??? EB 2004 még is ki a f*szom rúgta a 115 percben a gólt amivel 2-2 lett a portugálok ellen? Na ki??? HÁT LAMPARD!

Pfff elég nagy felelőtlenség egy Lampard szintű küzdő csupa szív angol játékost leszarozni már elnézést...

Salvatore Bonanno 2010.06.19. 18:15:43

@WeAreEngerland: Még ha nem is értesz vele egyet, vegyél már kicsit vissza az indulatból, légy szíves! Feleslegesen pörgeted magad.

Murcy · http://tequilaborral.blogspot.com 2010.06.19. 18:23:32

hart - johnson, dawson, terry, a. cole - swp, carrick, j. cole - lampard - rooney defoe

swp és j. cole johnsonnal és a. cole-lal megtámogatva talán tényleg tudna értelmes szélsőjátékot bemutatni, gerrard nekem eddig a vb-n annyival tűnt jobbnak az (általam) neki szánt szerepben, hogy több labdát kapott, de franket tartom a jobb játékosnak. elöl roo véleményem szerint tudna együtt játszani defoe-val, és akkor talán ún. gólt is el tudnánk érni amivel esetleg könnyebb lenne meccseket nyerni. carricknek nem volt valami jó szezonja, még united-fanatikusként is elismerem, de amit barry tegnap bemutatott az alulmúlt mindent. carragher borzasztó lassú és egyébként sem játszhatna, dawson pedig jobb, mint upson.

WeAreEngerland 2010.06.19. 18:24:45

Jó elnézést lehet túlreagáltam de Lampard egy igen közel álló játékos számomra... de sajnos azt mindenki tudja hogy a válogatottban egyik játékos sem nyújtja azt amit Angliában vagy bárhol a klubjában mert akkor valószínűleg ilyen csapat hogy Algéria nem okozna problémát nekünk... Ez a probléma meg az angol válogatottat illetően régen fennáll úgy nézett ki Capello ezt megtudja oldani de a VB szereplésen eddig még sem ezt látjuk sajnos... remélem teljes szívemből hogy ezután ez máshogy lesz és egy igen hosszú menetelést kezdünk el ha kijövünk a gödörből végre

Salvatore Bonanno 2010.06.19. 18:30:49

@WeAreEngerland: Semmi gond. Ugyanabban reménykedem, mint te.

kisakisa 2010.06.19. 18:45:14

Rooney, James + 9 dögös félpucér csaj.

normaluser 2010.06.19. 18:46:19

Relax srácok! Gondolom zömmel azért támogatjuk Anglia nemzeti tizenegyét, mert imádjuk ezt:
www.youtube.com/watch?v=RlxTsZeonU8

Szurkoljuk ki Anglia továbbjutását, aztán lesz ami lesz. Láttunk már csodát, nem egyszer VB-n. Nekünk nem kell csoda, csak hogy a fiúk végre úgy focizzanak, ahogy tudnak! ;)

kisakisa 2010.06.19. 18:51:13

Egyébként szerintem alapvetően lelki/motivációs problémák vannak a csapattal, amin semmilyen felállás nem változtathatna. Reménykedek benne, hogy Capellónak sikerül lelket önteni a fiúkba, és képesek lesznek egy nagy hajrára a szlovénok ellen.

kutyacica 2010.06.19. 23:07:39

Dawsont betennem Terry melle es Joe Colenak is talalnek helyet, szerintem 4-5-1ben fer be, uh jatsza Rooney a 9est amit a MUban iden, Gerrardot fel moge, Cole SWP huzza meg a szeleket, hatul Barry melle anybodies guess, van egy olyan erzesem h ha Lampardot leultetne akar csak egy felidore is Capello,

En egyet akarok pndani. Az angol szurkolok a legjobbak a vilagon. No contest. Where ARE the Kop? Are you watching Merseyside bazmeg, gyujtsatok mar a kapitanyotok ala!! Where is the Stretford End? Eleg volt az argentinazasbol 1x es mindenkorra; ez Wazza Angliaja, ez a mi Angliank! etc. Ami penteken tortent a lelatokon az szegyen, komoly formajavulasra lesz szukseg. Es ezt a legkomolyabban mondom, a mi csapatunknak viccen kivul az egyik legnagyobb erossege a szurkolotabor, ennek megfeleloen kell teljesiteni.

Kezdo 12:

James-Johnson,Terry,Dawson,Cole-Barry,Lampard-Gerrard-SWP,Rooney,J.Cole-Fanatikus szurkolas.

kutyacica 2010.06.19. 23:23:09

@kutyacica: fucking mobiltelefon. Szoval azt akartam irni h lampardnak szerintem megjonne az eletkedve ha megpadoztatnank, szoval kezdhetne carrick barry mellett, ezt jatsza ugyis jol a MUban (legalabbis amikor megy neki, en valamiert hiszek benne, lehet h csak az elfogultsag miatt). Aztan Lampard eleg jo cserealap arra a posztra.

N.Zoli 2010.06.20. 00:20:14

Rooneyt is lehetne hagyni egy kicsit szotyolazni a padon, hogy a palyan kivulrol is nezze a meccset, addig meg tuz nem gyulik a szemeben es nem nyuszit a jateklehetosegert. Hianyzik belole az a droid allat, akit a droid allatsagabol szarmazo harciassagaert es golszorasaiert kedvelek. Mikor az MU-ban padozott, latszott rajta, hogy nagyon kivanja a jatekot.

RobinGood 2010.06.20. 08:18:36

Az a szomorú, hogy Capello szerintem nem a kezdő összeállítását cseszte el, hanem a felkészülést és a formaidőzítést. Valami olyan hibát csináltak amit Mezey-ék annak idején. A pénteki kezdőn szerintem max Barry és Lamps helyére kéne Carrick és Cole. Egyik sem játszott egy percet sem a VB-n miközben Lampard végig szenvedte a két meccset.

Sajnos a nagyarc erősen visszaütött és most már kezd átcsapni besz@rásba és ez nagy gáz lesz, mert a mákhuszár szlovének fognak találni egy gólt és ha továbbra is így megy a csapat...

Pistie 2010.06.20. 09:01:57

@RobinGood: Lampard az egyik legjobb formában érkezett angol játékos. Élete szezonját futotta. 22 gól 17 assist. Ha neki nem megy az azért van, mert rossz poszton játszik (és tényleg nem a saját posztján van, hanem hátrébb).

Májking 2010.06.20. 18:18:12

Azt gondolom, valami gátnak kellene már végre átszakadni. Szerintem felesleges azon agyalni, hogy Defoe vagy Crouch vagy akárki. Mindannyian jó játékosok, akik valami - előttem nem ismert okból - szar passzba kerültek. Lehet, hogy egyetlen apróság átlendítené őket ezen. Én mindenesetre rendületlenül imádkozom, még az anglikán hitre is áttértem.

Woland 2010.06.20. 18:26:56

James
Johnson, Terry, Dawson, A. Cole
Lennon, Carrick, Milner, J. Cole
Gerrard
Rooney

vagy

James
Johnson, Terry, Dawson, A. Cole
Lennon, Lampard, Milner, J. Cole
Defoe, Crouch

sajnos mindket felallas elkepzelhetetlen, Capello tokeinek meglepo hianya miatt (szent tehenek) es mert Upson-t fogja preferalni Dawson elott.

szerintem nem sokat szamit mondjuk, hogy kit zavar ki a palyara Capello, teljesen biztos vagyok abban, hogy behuzza a meccset Anglia.

Woland 2010.06.20. 18:40:29

Ja, es ahogy mar irtam korabban is - konnyen lehet, hogy Ledley King mar bevetheto lesz a szlovenek ellen, igy a Dawson-Upson dilemma alighanem megoldodik.

"Whether it's Matthew Upson or Michael Dawson who comes in alongside me, or even Ledley - who's back light jogging again, which is encouraging - we'll know each other's game," Terry continued.

undertow 2010.06.20. 18:50:57

...........james
johnno-dawson-terry-ash
...........barry
......gerrard-lamps
lennon.............joey
..........rooney

bármennyire is unortodox a 433 az angoloktól. a PLben már rég ez megy.
és jó lenne végre a csktól is azt a hozzáállást látni amiért fél liverpool imádja...

VVega · https://debugme.eu/ 2010.06.20. 19:29:26

James

Johnson, Dawson, Terry, A. Cole

Gerrard, Carrick, Lampard

Defoe, Rooney, J. Cole

stars7726 2010.06.20. 19:46:56

adjanak Beckhamnek egy mezt.csak 11est ne rúgjon...

stars7726 2010.06.20. 19:54:08

inkább adjank Beckhamnek egy mezt.csak 11est ne rúgjon...

dagatt_pb 2010.06.20. 20:10:35

azert ne felejtsuk hogy honnan jottek ezek a sracok! kurva ritka hogy ket szar meccs utan ne legeyen latvanyos formajavulas akar a klubb csapataikban es remejuk a valogatottban is!

innen mar csak 5 meccset kell megnyerni!

2010.06.20. 20:53:14

Látom, Green-t igen gyorsan leírtátok. Szerintem, nem ezt érdemli, még ha hibázott (?) is.

Májking 2010.06.20. 21:16:14

Most akadt a kezembe a The Sunday Times, egy érdekes cikkel, miszerint a játékosok maguk lobbiznak egy 4-2-3-1-es felállásért Capellonál.

Alant a cikk

www.thesundaytimes.co.uk/sto/sport/football/World_Cup/article322911.ece

Dok 2010.06.20. 21:58:44

@WeAreEngerland:
"James- Jhonson,Dawson,Terry,A.Cole- SWP,Lampard,J.Cole - Rooney - Hesky,Defoe "

Egyedül Heskível nem értek egyet. Kapott két meccset, és lóf*aszt mutatott.
Legyen Crouch.

N.Zoli 2010.06.21. 00:35:18

Engem mar a legkevesbe erdekel, hogy ki kezd, meg ki lesz a cserepadon, gyozni kell es tovabbjutni! Ha ez nem jon be, akkor visszavonulok, remetekent fogom leelni az eletem nagy szakallal, gyokereket, bogyokat csocsalva, az eleten elmelkedve.

Wild boys never lose it
Wild boys never chose this way
Wild boys never close your eyes
Wild boys always shine!!!

www.youtube.com/watch?v=-z1ld7MXntc

WeAreEngerland 2010.06.21. 00:46:34

GYERÜNKKK B*MEG nyerni kell most kell a biztatás Frank mez kimosva csak a szerdára vár hisz bevetés lesz:D !!!!!!!!!

Szocio Pata (kikvogymukblog) 2010.06.21. 09:49:00

@Dok: Heskey szerintem soha nem mutatott semmit. Nem válogatott szintű játékos. Vészhelyzetben Ropi jól jöhet, de kérdés, célszerű e a szlovénok ellen belemenni a felívelgetős izomjátékba. Nem semmi kemény meccs lesz. Hajrá!

kétballáb 2010.06.21. 10:21:07

Szerintem az angol válogatott ugyanaz a probléma, mint a magyarban, csak kicsit komolyabb és jobb kiadásban. A játékosaik klubszinten nem biztos, hogy a legjobbak, legalábbis a legtöbbjüknél a légiósok jobbak. A klubcsapatokban sokszor elalibizhetnek, mert van egy Drogba, egy Torres, Fabregas, vagy akárki más, aki majd megcsinálja helyettük a lényegi részt. A válogatottban viszont csak magukra számíthatnak, és mivel ez a fajta vezető szerep nem jellemző rájuk, ezért itt sem tudják ezt felvenni. Kivétel ez alól Rooney és Lampard, akik szimplán szarok, szemben klubjukban nyújtott teljesítményükkel.

Beyonder 2010.06.21. 10:41:55

Végignéztem Terry sajtótájékoztatóját, nem is tudtam, hogy ennyire ügyes nyilatkozó. Lehet, hogy nem kellett volna elvenni tőle a karszalagot, mert a csapatkapitánykodáshoz tényleg ért, és a többiek is hallgatnak rá.

www.bbc.co.uk/blogs/philmcnulty/2010/06/is_england_a_united_camp.html

Walmer 2010.06.21. 10:52:35

nem soxor szoktam ilyet mondani, de most teljesen egyetértek a kezdőddel, sixx.

Walmer 2010.06.21. 10:54:03

@Beyonder: én is láttam és egy értelmű, hogy ő itt a vezérfarkas.
Azt hogy privátban ki, mikor, kicsodát dug meg, leszarom

Walmer 2010.06.21. 11:09:39

@kétballáb: nagyobb hülyeséget nem biztos hogy írhattál volna. Terry, lamps, gerrard, dawson, defoe, rooney, a cole, stb. mind-mind meghatározó játékosok a klubjukban

Walmer 2010.06.21. 11:16:29

@Májking: a játékosok hajtsák végre a taktikát a kurva életbe, ne lobbizgassanak

Beyonder 2010.06.21. 11:19:29

@Walmer: és ha szar a taktika? :) Nekik kell Heskey-vel szenvedniük a pályán nem Fabio mesternek.

Walmer 2010.06.21. 11:22:57

@Beyonder: fabio capello egy taktikai zseni. ez korábban számtalanszor bebizonyosodott. De ha egy mitugrász nímand lenne, akkor is ő a főnök, így élet-halál ura egy válogatottnál. Nincs visszapofázás.

WeAreEngerland 2010.06.21. 11:31:59

Szerintem mindenki dugja meg Terry feleségét és helyre állna a világ :D

Beyonder 2010.06.21. 11:42:27

@Walmer: Ezért tartom én többre Mourinhót,ő ugyanilyen önfejű és szigorú, csak közben el tudja érni, hogy imádják a játékosai, ami azért nem hátrány...

Szergő 2010.06.21. 13:09:54

Szerintem ha Capello nem akarja,h Green egy életre tönkremenjen akkor most tegye be Hart-ot a kapuba,a védelem tulajdonképpen mind1,úgysem azon fog múlni.

A lényeg h Capello megoldja a középpályát,mind1 hogy ki kerül be Gerrard,vagy Lampard,de aki kezd az az eredeti posztján játsszon.
Sajnos a szélsőjáték hiánya Rooneyra is rendesen kihat,ha nem húzzák szét mögötte a védelmet,akkor nem sok helye van,főleg ha a másik csatárra,Heskeyre tulajdonképpen oda se kell figyelni,hiszen akkor se lőne gólt ha megengednék neki.

Joe Cole és Milner(ha olyan állapotban van)kezdjen,Rooney és Defoe legyen elöl.

krj 2010.06.21. 13:18:14

győzni kell, nem taktikázni. szánalmas bagázs, ennél már csak a szigetországi sajtó hozzáállása szánalmasabb. ők azok, akik a németeket még mindig csak rohamsisakban tudják ábrázolni a sun címlapján. egyébként ha továbbjutnak, akkor sem jósolok sok jövőt nekik.

Walmer 2010.06.21. 13:19:58

@Beyonder: sajnos pont az a helyzet, hogy halvány fogalmunk sincs kit mennyire szeretnek a játékosai. Amit tudunk, az az, hogy mit ír a Mirror, vagy a Sun, meg mit nyilatkoznak a játékosok/edző.
Terry is azt mondta, hogy semmi gond nincs capelloval, a játékosok 100%-ig mögötte vannak, (ahogy murinnyo mögött is.)

rio.pete 2010.06.21. 15:47:21

foster - neville, davies, lescott, bridge - walcott, huddlestone, downing, young - bent, agbonlahor

persze ez csak játék... de a fenti névsorból egy young, vagy egy walcott piszok mód segíteni tudna.

reelbeba 2010.06.21. 16:13:23

Kerdes: ha a jatekosok mondjak meg a taktikat, minek fizetunk csilliardokat Capellonak?! Mellesleg 4-4-2vel gyalultuk le Horvatorszagot 5-1re szeptemberben, kb ugyanezzel a gardaval, es Capello volt az Isten! Woland megmondta a frankot: tokmindegy ki megy a palyara, nyerni kell es pont. Ez eleg kovetheto taktika.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2010.06.22. 11:47:03

Uraim!
Tök mindegy ki játszik, amíg nem játszunk. Nem az összeállítás az érdekes.
A csapat sajnos nem érdemel továbbjutást.
De talán a "B"-keret. Ők ugyanis verték volna Algériát.
Ennyi.

szferi 2010.06.22. 14:28:04

James
Johnson-Terry-Upson-A.Cole
SWP-Milner-Gerrard-J.Cole/Barry
Rooney-Crouch

borgh 2010.06.22. 14:51:25

Azt még nem tudni kikkel, de azt igen, hogy miben csapjuk meg holnap a szlovénokat: talpig vörösben játszunk. Remélem ennek örömére Gerrard és Rooney a jól megszokott hazai színekben a jól megszokott módon játszik majd végre.

WeAreEngerland 2010.06.22. 22:42:25

@borgh: VÉGRE VÖRÖSBE BASZKI:D azt hittem már sosem látom ezt a mezt:D
süti beállítások módosítása