A meccs utáni sajtótájékoztatón Fabio Capello nem volt hajlandó foglalkozni Green hibájával, és azt emelte ki, hogy ennyi helyzetet nem lehet büntetlenül kihagyni.

Jó meccs volt, jól játszottunk, rengeteg helyzetünk volt, de csak egyet lőttünk be. Minden jó volt, csak az eredmény nem. Az amerikaiak meg egy ilyen lövésből szereztek gólt, ezt hívják szerencsének. A következő meccsen majd nekünk lesz szerencsénk, a futball már csak ilyen. Van amikor a csatárok hagynak ki helyzetet, van, amikor a kapusok hibáznak. Előfordul. 

Steven Gerrard is ott ült a kapitány mellett, és ő is megvédte a csapat kapusát.

Nem hiszem, hogy csak a kapus hibája lett volna, fura eset volt. Nagyon sok panasz volt a labdára már korábban is, lehet, hogy emiatt nem tudta megfogni, nem tudom. Rob biztos tanul az esetből, és tutira veszem, hogy lesz majd egy olyan meccsünk, amit az ő bravúrjaival nyerünk meg. A csapatból senki nem hibáztatja, kiállunk mellette. 

12 komment

Címkék: sajtótájékoztató vs usa

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr762077623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lg-m 2010.06.13. 12:25:32

azt hiszem, ha egyszer, csak egyetlen egyszer, nem kibaszott nagy arccal mennetek ki a vb-re, akkor lenne eselyetek

gloryMU 2010.06.13. 13:05:33

Vajon Green fejében mi játszódhatott le mikor bekapta a gólt? Write the future...

Nem hiszem el, hogy ennyi helyzetből sem tudunk gólt szerezni. Amerikaiak gólja tényleg szerencse volt, de illett volna lőni egyet nekünk is. Összes lövés középre ment. Kell Barry.

Májking 2010.06.13. 18:06:10

Két nap elteltével fölényesen vezetjük a VB góllövő-listáját, azt hiszem, ennél semmi sem mutatja jobban az angol foci felsőbbrendüségét! Eddigi gólszerzőink:

Gerrard (Liverpool)
Dempsey (Fulham)
Park (MU)
Koren (WBA)

kutyacica 2010.06.14. 06:34:01

@Májking: azert a fanatizmusnak is van hatara :) pl. a spanyol es olasz valogatottak majdnem teljes egesze otthon jatszik es a brazil csatarok is mas ligakban szoval ez igy nem feltetlen korrekt. arrol nem is beszelve h a bundesliga egy meccsen vallalt 4-et, csak hogy kerek legyen ez a fos hetvege.

but - it aint over till the fat lady sings!

Májking 2010.06.14. 22:47:58

@kutyacica:

A fanatizmusnak nincs hatara, attol fanatizmus! A nagymamam hatot rugott az ausztraloknak legutobb egyedul, ugyhogy az a nemet negyes nem jelent semmit.
Egyebkent meg ujabb golunk van: Kuyt, Liverpool.

Persze csak trefa ez, de vegigszamolgatom a VB-t igy is.

kutyacica 2010.06.14. 23:21:17

@Májking: "A fanatizmusnak nincs hatara, attol fanatizmus!" ezt valoban nem gondoltam vegig kellokeppen :))

az ausztral teljesitmeny tenyleg elkepesztoen gyenge volt, de a gol az gol.. raadasul koren/dempsey se tul sokat tett hozza ahhoz hogy golt szerezzen a csapatanak lassuk be.

de nem vitatkozni akartam, hajra PL csatarok (and by that elsosorban az angol csatarokat ertem of korsz :)

Kedvedert a Wigan uj vedoje is lott meg egyet ;)

Májking 2010.06.14. 23:33:59

@kutyacica:

Ez az, picsaba a pesszimizmussal, mi adtuk ezt a jatekot a vilagnak, mi mondjuk meg, mi a franko!

Májking 2010.06.14. 23:34:57

By the way, ki a Wigan uj vedoje?

kutyacica 2010.06.15. 01:57:06

@Májking: Alcaraz, aki Paraguay vezetogoljat fejelte. Poen volt, az ESPN egyik szakkommentatora a studioban ugyanis Roberto Martinez (+McManaman amugy), aki ugye a Wigan edzoje. Latszott rajta h nagyon okosnak erzi most magat :))

bar a Green potya ketsegtelen megfogta a hangulatomat, belem is kezd visszaterni az energia mostmar, ez a Shout for England elegge bejott (van video klippje is mar amugy: www.youtube.com/watch?v=AG-0ASyBYT0).

fransancisco 2010.06.15. 08:46:01

@Májking: "Ez az, picsaba a pesszimizmussal, mi adtuk ezt a jatekot a vilagnak, mi mondjuk meg, mi a franko!" na itt véget is ért minden tevékenységetek ami a focikultúrát illeti

Májking 2010.06.15. 12:40:24

@fransancisco:

Oké, elolvastuk, egyes, leülhetsz!
süti beállítások módosítása