A tegnapi meccsről írott beszámolóját az angol lapok mindegyike azzal indítja, hogy Robert Green hibája két pontjába került az angoloknak, amit biztos kibír a kapus röhögés nélkül, pedig igazságtalan lenne csak az ő nyakába varrni a pontvesztést. Jó, ekkora potyagólt régen nem láttunk világbajnokságon, de igen, ilyen a kapussors, ha van 10 bravúrod és egy marhaságod, amiből gól születik, akkor csak arra emlékeznek a népek. Kegyetlen szakma ez kérem szépen.

Azt is kiemelik szinte minden írásban, hogy az angol csapat játéka akadozott, hogy a szélsők fejetlen csirkeként rohangáltak az oldalvonal mellett, hogy Rooney, mivel 60 percig nem kapott labdát, kénytelen volt visszazárni a középpályára, és szerezni magának, és azt is, hogy Gerrard és Lampard középen továbbra sem működik. A tegnapi felállás Barry felépülésével persze változni fog, Gerrard ki fog húzódni balszélre, ez talán megoldás lehet az angol válogatott évtizedes problémájára (nincs igazán jó balszélsőjük), de a csatárgondok ettől még nem múlnak el.

Defoe becserélése sem jelentett volna megoldást, hiszen kell előre egy magas ember az alacsony mellé (Heskey-Rooney vagy Crouch-Rooney), ezen a szinten nem lehet két földszintes támadóval futballozni. A sérültek közül King húzódása tűnik súlyosabbnak, így ő a következő meccsen nemigen játszhat, Milner meg hiába épül fel, ő alapból nem fog. 

6 komment

Címkék: vs usa

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr612077617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kutyacica 2010.06.13. 06:58:34

ahogy mondod, eleg volt most mar ebbol a szerencsetlenkedesbol, nem ezert epitkeztunk ket evig a budos eletbe. Barry-t ugy varom mint a megvaltot!

Ronal-d'oh! 2010.06.13. 10:35:22

Igazán komoly kapus mikor kap ilyen potyát? Mostantól remélem Hart véd.

De ez tényleg nem mentség a tegnapi produkcióra. 3 szélső egyértelműen karó, egy értelmes beadást nem hozott össze a Milner-Lennon-SWP trió, Rooney nem kap labdákat, Heskey meg egyszerűen egy buta melák foshalmaz volt. Gerrard tíz percig úgy játszott, mint egy csékának kell, csúszott, gólt lőtt, aztán visszaesett, Lampard meg a "felfutok-lövök vagy szélre passzolok-lassú andalgás a középpályára vissza" séma szerint játszott végig. Szerintem nagyon gyenge volt.

Beyonder 2010.06.13. 10:37:53

Hart, Hargreaves, Zamora és Adam Johnson kéne ebbe a csapatba. Ebből ugye csak az első állhat be. :(

Cobs 2010.06.13. 10:44:48

en hargraves sajnalom a legjobban...o itt lenne minden mas lenne..iszonyat hianyozna egy vedekzo kozeppalyas...

2010.06.13. 12:26:30

Szerintem nem hibázott olyan égbekiáltóan nagyot (csak kicsit), elvégre nem VB-döntő volt. Az amerikaiak rúgtak egy gólt, ennyi.

ken adams 2010.06.13. 13:12:11

kár, h hargraves 2 éve nem játszott meccset.

hart kéne, s carragher helyett dawson (ha már king nem játszhat).
süti beállítások módosítása