Tovább sűrűsödnek Roy Hodgson angol szövetségi kapitány ősz hajszálai, a középpálya (egyik) agyának kinézett Frank Lampard combja megsérült a válogatott szerda edzésén. Ha a holnapi vizsgálat eredménye nem lesz pozitív, a Chelsea Fat Franknak (dagi Frank) becézett 31 éves középpályása kénytelen lesz kihagyni a jövő pénteken kezdődő EB-t. Hodgson máris megnyugtatta a jónépet, ha Lampard nem utazik, megy helyette Jordan Henderson, akiről így hirtelen azt a pozitívumot tudjuk elmondani, hogy a Liverpoolban futballozik. Az csapat szombaton a belgák ellen játszik felkészülési meccset, egy olyat ráadásul, aminek során az IFAB, a FIFA szabályalkotó testülete kipróbálja a gólvonalkamerát, bizony.

1317279605.jpeg 

10 komment

Címkék: sérülés keret

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr424555239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

UinvestHungary · http://uinvest.blog.hu/ 2012.05.30. 16:13:01

Minden világverseny előtt ez van. Barry, Lampard...várjuk ki a végét.

d3vnull 2012.05.30. 16:41:30

Istenem, Downing mellé még Henderson is, ha ezek játszani fognak én nem is merem nézni a meccset.

slowmotion 2012.05.30. 16:48:27

nem, Henderson nem futballozik a Liverpoolban, csak viseli a mezüket és fut a pályán.

crey7 2012.05.30. 17:41:55

Újra felmerül a kérdés bennem, Carrick? Ennyire rosszul teljesített az évben? Mert szerintem neki (is) köszönhetjük, hogy a csapat "csak" gólkülönbséggel lett második (pozitív értelemben).

Bár mint United szimpatizáns, annyira nem bánom hogy Michael nem rúgatja le magát, és a szeptemberben egészséges lehet.

Woland 2012.05.30. 19:02:33

@crey7: Carrick nem vállalta, hogy nem kezdőként számítana rá Hodgson. szerintem szíve szerint beválogatta volna a keretbe, de csak Fat Frank és Stevie Me után következett volna a hierarchiában amibe Carrick nem ment bele. (Barry és Parker pedig a vkp szerepkörben is előtte lettek volna.)

Hodgson így látta - Carrick meg nem kért belőle.

Az viszont tragédia, hogy a búvalbaszott Downing mellett még egy Henderson is megy az EB-re... Adam Johnson és Lennon meg ülhetnek otthon, holott mindketten messze többet kínálnának a csapat számára.

joeker 2012.05.30. 19:02:54

Stevie G-vel sosem voltak jók együtt, bár kettejük közül forma alapján Lamps kéne. Btw Lampard 34 éves...

Pötty1 2012.05.30. 19:12:11

Hendersonon nem kellene kiakadni, ha posztján játszik, egyáltalán nem rossz.
Ellentétben Downinggal, aki mióta nálunk van, elfelejtett focizni.
Helyette Adam Johnson simán jobb lett volna. Csak ő sajnos alig játszott idén.

crey7 2012.05.31. 10:33:12

@Woland: csodálkozunk rajta? Carrick az egyik legalulértékeltebb játékos az egész ligában (ha azt nézzük mi munkát elvégez). Sztár allűröktől mentes pályafutása során mindig a nagy Gerrard / Lampard páros mögé sorolták, pedig szerintem legalább annyira hasznos tagja csapatának, mint a két említett uriember a sajátjának. Az hogy nem lő tonnaszám gólokat köszönhető az inkább védekező szerepkörének.

30 évesen, BL serleggel és bajnoki címekkel a zsebemben, kulcsjátékosként a világ egyik legjobb klubbjának én is beintenék az FA-nek, csináljanak másból bohócot - amúgy köszi hogy leírta, utána is olvastam, mert nem tudtam hogy visszamondta a válogatottságot.

jo.e 2012.05.31. 13:44:38

Teher alatt nő a pálma. Hátha Stevie G is megtáltosodik a felelőségtől... Már ti., h. nincs helyette Lampard, muszáj jónak lennie.
Henderson meg... Vele kapcsolatban csak abban bízom, h. hátha tényleg a jövő embere lesz a poolban :)
Én mindenesetre nem vittem volna.

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2012.06.01. 18:36:48

@crey7: OK, tudom, hogy ego, meg minden, de akkor is:
Egy válogatottnak az ország meccsre fogható legjobb játékosaiból kellene állnia. (tudom, hogy nem így van sosem:() Innen távolmaradni lehet betegség, vagy eltiltás miatt, a többi önpolírozás. A nem megyek, mert kispados lennék pedig az egyik leghülyébb kifogás...mondja ki valaki, ha félti a lábát, veséjét, karrierjét, pénzét...mittomén. De ez a primadonna hozzáállás kiborító. :(
süti beállítások módosítása