Az angol bulvársajtó egyik mai témája Sol Campbell, az Arsenal középső védője, aki egy nyilatkozatban tulajdonképpen lehülyézte a szövetségi kapitányt. Ostoba hiba volt szerinte őt, mármint Campbellt otthon hagyni, hiszen élete formájában játszik az Arsenalban, és jobb formában van, mint azok, akiket Capello elvitt magával. Köszönjük, Emese.

15 komment

Címkék: beszól

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr162088014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Salvatore Bonanno 2010.06.17. 11:05:57

...és természetesen az egójával sincs semmi baj.

RobinGood 2010.06.17. 11:40:23

Ez de szánalmas. Még ha igaza is lenne.

Szergő 2010.06.17. 14:09:07

Campbell azt is mondta h hülyeség volt Ferdinandot és Kinget is kivinni,mert nagyon benne volt a pakliban,h az évek óta magukkal cipelt sérüléseik kiújulnak.
Ez is milyen nagy hülyeség már nem?

Dawson az idénye alapján abszolút megérdemli h menjen,de nincsen válogatott tapasztalata.
Carraghert a legtöbben többre tartják Upsonnál,ha így nézem egyik se egy nagy életbiztosítás.
Amilyen tavaszt futott Campbell igenis lett volna helye a válogatottban,na nem kezdőként,de a tapasztalata,mentalitása ugyanúgy hasznára lett volna a válogatottnak,mint az Arsenalnak év közben.
Most dönthet Capello h az általa eredetileg felesleges Dawsont,a csigalassú Carraghert,vagy a semmiképpen sem klasszis Upsont tegye be Terry mellé.Melyik szurkoló nyugodt?

RobinGood 2010.06.17. 16:05:48

@Szergő: szerintem ezen Campbell sem segítene, mert ő talán még Carraghernél is lassabb. Rutinban meg nem vaeri az tuti.

taxilovearsenal (törölt) 2010.06.17. 16:10:19

Nehéz ügy, mert bár Campbell tényleg jó tavaszt futott, be kell hogy valljuk, elég lassú. Fene tudja, mert bár sztem is jobb per pillanat Upsonnál, megértem Capellot, hogy inkább azt vitte ki, aki aktív kerettag volt alatta.

Szergő 2010.06.17. 16:49:50

@RobinGood: pont h rutinban veri simán Carraghert.
A gyorsasága meg nyilván megkopott már,de nem lassú.
Rohadt jól helyezkedik,láttam én olyat tavasszal h Bale egy az egyben nem bírta lefutni,míg a 'poolost a darabos center Altidore is simán elhagyta.

Mondjuk annyira tényleg nem lényeges,nem rajtuk múlik majd,de azért az tényleg nem egyszerű h a Capello által kiválasztott 4középsővédőből 2 rögtön lesérült,miközben tudni lehetett h ketten összesen nem játszottak 30bajnoki meccset az idei szezonban.Ez nagy hiba

kutyacica 2010.06.17. 18:17:06

@RobinGood: Carragher elsosorban azert lett behivva szvsz, mert tobb hatved poszton is becserelheto, gyakorlatilag o az egyetlen masodik szamu jobbhatvedunk.

Jomagam ezert is tartanam meg erre a feladatra (vesz-jobbhatvednek) es jatszatnam Upsont. Aztan penteken meglatjuk Capello mit gondol, fontos szempont h mi nem latjuk mi folyik edzesen, ki milyen format mutat.

Addig is en bizom abban, hogy Terry nyujtani fogja azt a jatekot (amire egyebkent kepes), amivel egy hordo is lehet mellette a masik kozephatved, akkor is jo a vedelem.

gloryMU 2010.06.17. 18:32:19

De ha Carra már középhátvédnek is lassú, akkor melyik csapat ellen merné bárki is betenni jobbhátvédnek? Lehet én vagyok a hülye nem tudom.

kutyacica 2010.06.17. 18:55:59

@gloryMU: az en terveimben nem szerepel G.Johnson kivalasa az egyszer biztos. Ha en allitottam volna ossze a vedosort, akkor Neville, Jagielka, Cahill elobb kapott volna behivot. De nem en allitottam ossze, ami valoszinuleg jobb mindenkinek.

Ezzel egyutt en ezt az indoklast olvastam emlekezetem szerint mindenhol, marmint h o tobb vedoposzton is bevetheto.

gloryMU 2010.06.17. 19:41:43

Megértelek, csak egy amúgy is lassú játékost kitenni jobbszélsőnek. Akkor már inkább Gary, ahogy mondod, bár ő se gyors. Nem kérdőjelezem meg én sem Carragher helyét a válogatottban, de jobbszélsőként nem játszatnám. Nem is én vagyok a menedzser, ami szintén jobb mindenkinek, ez csak személyes meglátás. Az biztos hogy nincs még egy olyan jobbszélső a csapatban mint Johnson. Remélem vele nem lesz semmi.

Walmer 2010.06.18. 08:44:10

azért szerintem az nem capello hibája, hogy két egészséges védő a torna legelején megsérül.
Campbellben legalább ennyi rizikó lett volna.
Megsérül mondjuk ő is, aztán jön a szöveg, hogy minek kellett egy vénembert kivinni.

Szergő 2010.06.18. 11:41:28

@Walmer: azt nemtudjuk meg mi lett volna ha,de azt tudjuk h mi lett.
King és Ferdinand hónapokat hagytak ki a sérüléseik miatt,és amúgyis mindig bennük van a rizikó.Igenis kockázat volt őket elhozni,az hogy a lehető legrosszabbul sült el nyilván balszerencse,de váratlannak senki nem mondaná szerintem.

(Campbell lehet h öreg,viszont egész évben nem volt sérült)

Walmer 2010.06.18. 11:47:15

@Szergő: ugyan már. Adva van két teljesen egészséges védőd. Az egyik ráadásul alapembere és a legjobbja volt az utolsó két hétben annak a spursnek, amelyik verte a chelseat, arsenalt és játszott még a MU-val is.

Akkor ennyi erővel minek volt válogatott Owen, vagy Bryan Robson, hiszen mindenki tudja/tudta mennyire sérülékenyek.

Campbell egész évben nem volt sérült?
Basszus a Kuttor kutya sem. Őt kellett volna kivinnie Capellonak.

Woland 2010.06.18. 13:18:46

Az a hir jarja, hogy King serulese nem olyan komoly mint az ujsagok allitjak es csak az Algeria elleni meccset kell kihagynia. Tottenham-forumokon elvileg megbizhato In-The-Know forrasok allitjak. Na meg Capello is csak annyit mondott, hogy Algeria ellen nem szamithat Kingre, es hogy "he has a small problem."

Egyebkent is nagyon remelem, hogy nelkule is meglesz a mai meccs - regen rossz, ha az eszak-afrikaiak ellen a kozepso vedoink a kulcsemberek...

Judas meg kushadjon. Alairom, hogy Upsonnal hasznalhatobb vedo, de ezzel nincs egyedul Angliaban. Tenyleg nem annyira lassu mint egyesek mondjak, viszont o vezette az Arsenal vedelmet a Stoke, a Wigan es a Blackburn elleni szegyenletes meccseken. Ahhoz kepest, hogy 'elete formajaban' van. :)

Szergő 2010.06.18. 15:14:57

@Walmer: nyilván azért írtam a Campbellre vonatkozó részt zárójelbe h ne arra ugorj rögtön.

Az általad leírt sor pedig úgy is nézhető h alapembere volt annak a Spursnek ami kikapott a Pompeytól,verte a Chelseat és az Arsenalt,majd kikapott a ManUnitedtől.
Woland kollégához hasonlóan felhozhatnék még néhány Wolverhampton,meg Hull meccset is,de tényleg nem erről van szó.
A hangsúly azon van,hogy adott két,az év felében tendenciózusan sérült játékos,akik még csak nem is olyan régen tértek vissza sérüléseikből.Kockázat volt őket kivinni,ami be is igazolódott,inkább előbb,mint utóbb.

Nem Campbellen van a hangsúly,szerencsétlenül jött ki,hogy Jagielka és Lescott se jöhetett szóba sérülés miatt,de pláne őket látva kellett volna Capellonak körültekintőbbnek lennie az említett játékosokkal.
süti beállítások módosítása