Tény: Hodgson hibázott, de még korai lenne elföldelni őt és a csapatot.  Ez egy másik ukrán válogatott volt, gyorsabb, energikusabb az EB-n látottnál. Roy bá’ bűne, hogy ez nem tűnt fel neki időben, és nem változtatott a felálláson. A sérülések miatt ugyan sok lehetősége nem volt a cserére, de ott ült Carrick a padon – vele könnyebben meg lehetett volna az offenzív ukránokat állítani, mint a tegnap épp rossz napot kifogó Lamparddal. Ettől függetlenül, ha a bíró kicsit angolosabb stílusban vezeti a meccset és megadja Defoe gólját, vagy Cleverley a három zicceréből legalább kettőt berúg, most nem kellene magyarázatokat keresni a majdnem kudarcra. Hodgson most is a passzjátékot ösztönözte (ez dicséretes), de többen formán kívül játszottak, kezdve Cleverley-től Oxlade-Chamberlainen át a Lescott-Jagielka kettősig. Hiányzott a B-terv is, ami ezúttal nem a kapitány hibája – nyilván, ha Andy Caroll ott ül a padon, beküldi a második félidőre. Nem hittem volna, hogy mostanában leírok ilyesmit, de nagy szükség lett volna rá a hajrában. A pofon mindenképpen jót fog tenni a csapatnak, Rooney visszatérése meg pláne. Osztályzás:

Hart (6) – Johnson (5), Jagielka (5), Lescott (5), Baines (6) (cs: Bertrand 6) – Lampard (5), Gerrard (6.5), Milner (7), Oxlade-Chamberlain (5) (cs: Sturridge 6) – Clevereley (5) (cs: Welbeck 6) – Defoe (6)

1 komment

Címkék: vélemény összefoglaló vb selejtező

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr984771835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asz0089 2012.09.12. 11:40:07

Igen elkeserítő amikor Milner a csapat legjobbja.
Remélhetőleg a visszatérők hozzásegítik a csapatot az idei hátralévő két meccsen 6 ponthoz. Mert könyörtelenül fontos lenne.
süti beállítások módosítása