Ha késve is, de illik beszámolni az amúgy a lőtéri kutyát sem különösebben érdeklő Anglia-Olaszország barátságos mérkőzés végeredményéről: Jagielka fejesével és Defoe bombájával sikerült 2:1-re nyerni. Mivel a meccsnek csak az utolsó 20 percét láttam, mélyelemzésbe ezúttal nem bocsátkoznék, de az mindenképpen örömteli, hogy Roy bácsi hajlandó volt változtatni a kétcsatáros felálláson, és hogy Carrick vissza, Cleverley meg bekerült a csapatba. Íme a Telegraph egy kicsit vajszívűnek tűnő osztályzása:

Butland (6) (Ruddy), Walker (6), Cahill (6), Jagielka (7) (Lescott), Baines (6) (Bertrand), Carrick (7), Lampard  (7) (Livermore ), Johnson (7), Cleverley (7), Young (5) (Milner), Carroll (6) (Defoe)

Szólj hozzá!

Címkék: videó összefoglaló barátságos

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr274716747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása