Szerintem az égvilágon semmi. Jóvanmá, tudjuk, hogy Barton kitwittelte, a kis rosszaság, a könyökünkön jött ki, a szurkolók meg hörögtek, mert megszólalásig ugyanolyan, mint az elődje oszt ki fog ezért a válság közepén - merthogy ott még tart ám, nem minden tagország olyan szerencsés, hogy térdig gázolnak a tündérmesében meg dübörgő gazdaságban - kőkemény pézeket adni?

Az új mez hozzáértő és hozzá nagyon nem értő kritikusok szerint is jellegtelen és meglehetősen puritán. Én nem vagyok a csicsa híve, nekem kifejezetten tetszik a letisztultság és a lekerekített, gombos gallér is. Egyszerűségében is elegánssá teszi, erre a karcsúsított fazon rátesz egy lapáttal. Nincs benne kék szín, először az angol válogatott történetében. Nincs, és? Az idegenbeli mezen van, nemhogy kék, mélykék, amit szépen kiemel az égszínkék gallér. Hoppá, kezdem elragadtatni magam, inkább nézelődjünk:

Akinek még mindig van kedve finnyázni, azoknak mutatok olyat, amit tényleg lehet, tessék, a Bilikék Röhej, ni:

Chelsea, új idegenbeli mez

A válogatott hivatalos öltönyén még az igazán rosszindulatú, kákán is csomót kereső fikázók sem találhatnak fogást. Legyünk elcsépeltek: angol elegancia. A hacukát tokától-bokáig a Marks&Spencer tervezte, Richard Price, a cég igazgatója szerint a fanatikus focidrukker számára elengedhetetlen, hogy egy ilyen modern öltöny lógjon a szekrényjében. A cég nagyon elégedett, Szent György napján mutatták be a nagyközönség számára a hivatalos viseletet, ami egyébként bárki megvásárolhat.

A játékosoknak varrt darabok mindegyike méretre készült, hogy tökéletesen álljon, természetesen kiváló minőségű brit 100%-os gyapjúszövetből. A zakó egysoros gombolású, karcsúsított, további jellegzetessége a ferdén szabott zseb és a keskeny gallér. A nadrág modern vonalvezetésű, mégis klasszikus eleganciát tükröz. A mélykék öltöny kánikulában is könnyű és kényelmes viselet.

Hófehér ing, visszafogott, ferdén csíkos kék-fehér nyakkendő. Hát, így gyerekek. Minimum így. Szent György büszke lenne. Hasonlókban reménykedünk mi is. 

12 komment

Címkék: mez fasza

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr684573327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

1kutya 2012.06.08. 13:49:04

a 3 leó milyen posztokon játszik majd?

robot_ 2012.06.08. 13:54:08

hat a ruha az nem fontos dolog. vagy legalabbis ennyire azert nem.
De ha mar... akkor a ruha hatat kellett volna jopenzert adni reklamfeluletnek.
Ha az angolok kerete igy marad, akkor nagyon sokan fogjak meg latni a hatukat mikor tavoznak. :(

Hódos Hajnalka 2012.06.08. 14:08:15

@1kutya: ők moderálnak az engerland blogon.

Ági07 2012.06.08. 14:10:16

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Az EB legszebb meze az angoloké. Pont.

WeAreEngerland 2012.06.08. 14:39:44

MI A FASZOM BAJ van a CFC idegenbeli mezével? Kedves blogíró ha már nyomorék fasz akarsz lenni akkor ne egy Angol csapat mezét linkeld ide be! Ráadásul az idei év legeredményesebb Angol csapatát! EZ EGY ANGOL BLOG DE HA IDE ÍRSZ EZT GONDOLOM TE IS TUDOD. Gratulálok hozzád! Mellesleg az idegenbeli meze a csapatnak mindig ilyen furcsa volt. De a hazai mez eddig a legszebb a ligában.

Brukk 2012.06.08. 15:07:30

Van egy olyan kép, ahol az egyik játékos élrevasalva (!) hordja a hozzá tartozó - egyébként nagyon bilikék - gatyát. Pont, mint a teniszben.
Ez szerintem elég gáz.

WeAreEngerland 2012.06.08. 15:21:07

@Brukk: Inkább elegáns! Az angol válogatott szerencsére a WB óta igen kifinomult és kifejezetten elegáns szerelésben lép mindig pályára. De ez nem is baj hisz ez Anglia. Mellesleg ezek az Umbro mezek mellet elbújhat a többi csapat. Nekem van szerencsém tulajdonolni egy WC angol mezt ( ami szerintem szebb volt ) és hihetetlen az anyaga. Mintha pamut lenne nem hasonlítható ezekhez a műanyag bele pállasz Niki Adidas szarokhoz.

N.Zoli 2012.06.08. 15:23:11

Az idegenbeli jobban tetszik. A hazain legalabb a cimert meghagyhattak volna eredeti szineiben.

A United teritomintas mezevel viszont meg baratkoznom kell.

2012.06.08. 19:39:50

Tényleg elegáns, visszafogott, férfias, old school mez, nekem tetszik! :)
Már alig várom, hogy lássam használatban, Domenech lenyilatkozta, hogy a franciák első meccse könnyű lesz, mert az angolokkal kezdenek, hát már csak dafke virítani kellene valamit!
süti beállítások módosítása