Az angol válogatott holnap délelőtt indul a lutoni reptérről, hogy elfoglalja az EB alatti állandó szállását Krakkóban. Érdekes, de a csapat mindhárom csoportmeccse Ukrajnában lesz, így legalább 8000 kilométer utazás náz ki a keretnek, ami azárt nagyon kemény, de ezek szerint még mindig kellemesebb, mint egy ukrán szállodában megszállni.

A csapat először a franciákkal játszik majd Donyeckben (június 11.), aztán jönnek a svédek Kijevben (június 15.), majd az ukránok ismét Donyeckben (június 19.) Mark Perryman, a hivatalos angol szurkolói egyesület vagy mi a fene elnöke szerint a drukkerek az angol futballszövetségnek elküldött jegyekből eddig 3000 darabot vettek meg, de rengeteget vásároltak közvetlenül az UEFA-tól is. Az EB-re még van kb. 10 000 eladatlan jegy, ami nem meglepő, de az, hogy az angol-franciára is lehet még hivatalos áron bilétát szerezni, az valahol furcsa. 

Az UEFA szerint eddig az 1,4 millió belépő 99 százaléka talált gazdára.

3 komment

Címkék: utazás hír eb 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr274566827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nervus 2012.06.07. 12:37:49

Mi a fene van itt? Lampard lesérül, Defoe apja meghal, Rooney az első 2 meccsről eltiltva, Cahill lesérül...
Meg vagyunk átkozva?

Woland 2012.06.07. 16:45:15

hihetetlen, hogy az angol válogatott már a szállásválasztással is tökön tudta rúgni magát. :) hogyan érjük el, hogy az Ukrajnában játszott összes csoportmeccsünkön az ellenfelünket buzdítsák a helyi nézők? kommunkáljuk azt, hogy az ukrán szállodák túl szarok a mi szofisztikált fiainknak.

szerintem a svéd meccs dönt majd el mindent. az ukránokat mindenki üti, a franciák mindenkit ütnek. svéd-angol versengés lesz a negyeddöntő legunalmasabb résztvevője cím megszerzéséért.

Májking 2012.06.07. 17:46:43

Aggódom erősen. Én is a franciákat gondolom előre, a svédek meg az ukránok "papíron" gyengébbek, de mintha átok ülne rajtunk.
süti beállítások módosítása