Ahogy azt nyilván mindenki tudja, aki nem hibernált állapotban töltötte az elmúlt hetet, a brit bulvárlapok épp az angol válogatott Bulgária elleni selejtezőjét követő napot találták a legmegfelelőbb időpontnak Rooney újabb prosti-kalandjainak megosztására. Mindez persze magánügy lenne, de azért beindultak a spekulációk: Rooney el sem utazik Svájcba. A lényeg: elutazott és vállalja a játékot. Capello szerint jó formában van, az edzésen is összeszedettnek tűnt, nem lesz probléma a teljesítményével. Gerrardot is megkérdezték az ügyről, aki nem beszélt erről Rooney-val („Ki vagyok én, hogy ilyesmit szóba hozzak Wayne előtt?”), de szerinte se lesz gond, merthogy ő maga is akkor játszott a legjobban, amikor a legrosszabb magánéleti periódusa volt.

Ami biztos: Roo ismét hátrább vonva fog játszani, a gólokat így újra Defoe-tól lehet várni, míg az egyelőre nem dőlt el, ki helyettesíti a sérült Dawsont: Upson, Lescott vagy a Bulgária ellen beugró Gary Cahill. A svájciak természetesen fogadkoznak, a spanyolok elleni győzelmüket emlegetik, de Capello szerint is ők a legerősebb ellenfelek a csoportban.

Személyes jóslat: ha az első negyedórában sikerül gólt rúgni, nyert ügyünk van, attól kezdve ugyanis nem játszhatják kedvenc bunkerfocijukat. Ha nem, izzadni és szenvedni fogunk.

Come on England!

 

Szólj hozzá!

Címkék: sajtó beharangozó rooney eb selejtező

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr402278080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása