Még nincs meg a ma esti, Bulgária elleni EB-selejtező kezdője, de a tegnapi sajtótájékoztatón Capello annyit elárult, hogy nagyjából ugyanaz a csapat áll ki, amelynek sikerült a németek ellen kiesnie a VB-ről. A különbség, hogy a sérült Terry helyett valószínűleg Jagielka, Lampard helyett Walcott kezd, a visszavonult James helyett pedig Hart fog védeni. Marad a 4-4-2 is, Rooney mellett valószínűleg Defoe játszhat (Crouch sérülés miatt nincs a keretben.) Az olasz egyébként kijelentette, hogy nem izgatja a nyomás (mi mást is mondhatna), élt már át hasonlót Milánban és Madridban, nem szállt el akkor sem, amikor az angol újságírók a lábai előtt hevertek, de most sem esik kétségbe, amikor mindenki ellene fordult. „Ti csináltatok belőlem istent, és ti csináltatok belőlem szörnyet is, nemde?”

Ha a csapat a régi is lesz, a mez megint megújult, bár a különbség a VB-felszereléshez képest nem túl jelentős: más a gallér és csillagok kerültek a vállra. 

 

2 komment

Címkék: beharangozó capello eb selejtező

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr682269535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beyonder 2010.09.03. 19:07:06

Az U21-es csapat most játszik Portugália ellen.

www.ag1tv.info/

SimiTomi 2010.09.03. 22:12:46

Hát ez az, hogy a csillagok a vállra kelültek, nem a címer fölé...
süti beállítások módosítása