Angol embert az ág is húzza: nem elég, hogy a brit sajtó még mindig Green hibáján csámcsog (biztos KIBASZOTT jót tesz a kapus önbizalmának) és Franz Beckenbauer is jó nagyot rúgott bele a csapat játékába és Capellóba is (erről majd később), három kulcsjátékos is kihagyta a hétfői edzést.

Ledley King ágyéksérülése (húzódás) nem annyira komoly, mint elsőre gondolták, azaz nem feltétlenül kell kihagynia a teljes VB-t, de a csoportkörben úgy tűnik, már nem léphet pályára. Helyettese egyes lapok szerint Carragher, mások szerint Upson lesz, a legjobb megoldás persze Dawson lenne, mondják megint mások, most tessék okosnak lenni.

Rooney az amerikaiak ellen kapott egy rúgást a bokájára, és Capello úgy döntött, felesleges lenne az apró sérülésre rátenni egy lapáttal, inkább pihenjen egy napot. Ashley Cole hiányzására a brit lapok nem tudtak fényt deríteni. Carragher egy nyilatkozata miatt mindenképpen a lapok címoldalára fog kerülni: szerinte ugyanis a BL kieséses szakasza sokkal színvonalasabb, mint egy világbajnokság. A mostani felhozatalt elnézve igaza van (majd erről is később).

 

4 komment

Címkék: beszól sérülés king roo a cole carra

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr262082614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kutyacica 2010.06.15. 08:05:38

ezek az angol lapok mar csak ilyenek sajnos, jellemzo Angliara tenyleg hogy a media valojaban nagyon megneheziti a csapat dolgat.

(kicsit off: ha mar media meg nyelvkoszorules amugy, ma volt ugye eloszor late night a tengerentulon a meccs ota, hat nem nagyon kimeltek szegeny Greent, foleg Stewart meg Colbert - a skot(!) Ferguson stilusosan korrekt volt, megint. fajt nezni mit mondjak, de hat nevetes a legjobb orvossag vagy mi fene.)

En A.Cole-rol azt hiszem a BBC honlapjan azt olvastam, hogy a februari bokatorese ota az o szemelyre szabott edzesprogramjanak normalis resze h egy napot pihen a meccs utan, tehat eszerint ebbe elvileg nem kene semmit belelatni.. esetleg Chelsea tudosok meg tudjak erositeni ezt (vagy nem).

Beckenbauer nagyon felhuzott most, varom a posztot ahol lehet rajta puffogni.

Walmer 2010.06.15. 09:23:38

@kutyacica: mit mondott?
Amúgy meg leszarom, beckenbauer már 5 éve önmaga paródiája. valószínűleg erősen frusztrálja, hogy a nationalelf tele van lengyelekkel, kongóiakkal, meg törökökkel.

kutyacica 2010.06.15. 14:28:22

@Walmer: aludtam bocs :) mar olvashato itt persze.

Jo hirek, Roo es Cole is edzett mar ma: news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/world_cup_2010/8740831.stm
süti beállítások módosítása