Capello kiakadt

2010.06.10. 12:42 sixx

A mester teljes joggal küldte el a sajtó képviselőit a jó édes anyjukba szerdán délután, miután a közismerten pofátlan brit újságírók és fotósok aaz angol csapat bázisának orvosi szobáját is elkezdték fotózni.

"Mi a jó istent fotóznak maguk itt?" akadt ki a vörös tréningfelsős olasz, amikor alig tudott bemenni játékosaihoz az ajtót eltorlaszoló fotósoktól. A brit bulvárlapok menten elkezdtek vészmadárkodni, és ideges, a csapatában nem bízó Capellóról számoltak be - hiába no, a Blikk színvonal markánsan jelen van a szigetországban is.

12 komment

Címkék: sajtó

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr492071364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szergő 2010.06.10. 12:53:23

gondolt volna erre akkor amikor hagyta hogy a brit média jelölje ki helyette a keretet!

kutyacica 2010.06.10. 12:56:26

welcome back! :)

bulvarvonalon meg azt is olvasom hogy az idiota brazil "biro" aki megprobalja majd elbaszni a meccsunket angol karomkodasokat tanul, hogy ertse mit beszelnek majd a palyan a fiuk.

na ezen nagyon jot rohogtem, mert mig a US jatekosok szokincse viszonylag veges ilyen teren, nagyobb osszegben mernek fogadni arra hogy Gerrard and co. el tudja ugy kuldeni az anyjaba hogy egy massalhangzot ne ertsen belole :D

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2010.06.10. 12:56:40

@Szergő: ezt ugye te sem gondoltad komolyan...

Murcy · http://tequilaborral.blogspot.com 2010.06.10. 14:49:11

@Szergő: pontosan melyik részét? valószínűleg ha így lenne, walcott állna egy helyben a jobb szélen, anélkül, hogy egyszer is leadná (ld. a mexico elleni meccset)... ki(ke)t jelölt ki neki a média?

díszbohóc 2010.06.10. 22:59:26

Itten a Times azt írja, hogy a fotósok elvileg nem fényképeztek, csak ott álltak kvázi Capello kiakadása felesleges volt. De szó, mi szó ahelyett, hogy támogatnák a csapatot egyfeszt basztatják a digót.

N.Zoli 2010.06.10. 23:17:28

Es meg ezeknel az ujsagoknal is van alantasabb. Van egy olyan, aminek az a cime, hogy Sport. Az elso ketto es az utolso ket oldalon van nemi sporthir, azon kivul a lap csak szexhirdetesekbol all. A sport kulso csak csomagolas, hogy batran lehessen tomegkozlekedesi eszkozon is bongeszni. Egyebkent a legtobb ujsag hatso boritojan Capello volt, piros Nationwide-os edzofolsoben, ahogy elhajtja a fotosokat. A The Sun-nak es a The Times-nak egy kiadoja lehet, mert az utcai rikkancs egyszerre kinalja csak ezt a kettot, pedig nem ugyanaz a mufaj. A masik fos a Daily Mirror. Aztan a Metro, Daily Mail meg az Evening Standard.

N.Zoli 2010.06.10. 23:21:56

@díszbohóc: Johogy, mert szemelyes serelemkent eltek meg es sertodott hangvetelben irtak rola, igazabol a hirerteke nulla.

A fenykepekrol nem jon le semmilyen orvosi szoba, nkabb ugy tunik, hogy egy zold fuves palya szelen allnak. Szerintem Capellonak az edzesfotozasbol lett elege.

Szergő 2010.06.11. 15:45:30

lássuk csak,Adam Johnson,Scott Parker és Dawson kihagyása,mind2 jobboldali védő a Liverpoolból(!!),Gerrard,Heskey.

kutyacica 2010.06.11. 18:34:30

@Szergő: azon kivul h nem komazod a Liverpoolt ezek xint :) nem tudom ezt mire velni. Adam Johnsont, Parkert epp h a sajto nyomta, szemben Heskey-vel vagy epp Carraval aki meglepetest okozva kerult a keretbe. Azt meg nem sikerult feldolgoznom hogy Gerrardnak ne lenne helye a valogatottban, erre majd talan kesobb reagalok ha mar sikerult :D

Szergő 2010.06.11. 20:16:47

Hát azért az első 3 játékos teljesítménye jóval közzelebb volt idén a válogatott szinthez mint a második hármasé,ehhez képest nem nagyon kapták meg az esélyt,sőt.Mondhatnám Bentet is,aki szegény gondolkodhat h mégis mit kellett volna még csinálnia,azon kívül h egy középcsapatból lesz 3. a góllövőlistán.
Szerintem túlságosan is biztonsági-keretet rakott össze az olasz,néhány új név befért volna a nagy celebek helyett.

Gerrard azért nyilván kerettag nálam is,csak nem értem milyen okból alapkezdő Capellonál egy ilyen év után.

A 'pool-al pedig lebuktam,pedig annyira próbáltam leplezni az ellenszenvem :)

kutyacica 2010.06.11. 21:28:24

@Szergő: nem akarok azon vitatkozni mar hogy kinek van helye a valogatottban mi alapjan. megengedve ezert, hogy teljes mertekben igazad van, en akkor is csak arra reagaltam, hogy ezek Capello dontesei nem a sajtoei (ez valoszinuleg nem igy van magyarul..).

StevieG igazolja magat a palyan, ne aggodjal :)

A lenyeg, hogy Don Fabio ma megmondta megint hogy bejutunk a dontobe, amen.
süti beállítások módosítása