Meg lehet nyugodni, Gareth Barry ott lesz a kezdőben az Algéria elleni meccsen, amivel kapcsolatban egyre magabiztosabban nyilatkozgat mindenki, főleg az ellen. Egyik csatáruk azt bírta kijelenteni, hogy védelmünk fos, és majd ők feltörik, mert nagyon gyorsak és ügyesek, és nekik mindenképpen győzniük kell. Hát, sok sikert innen távolból, aztán ugyanilyen hangulatban tessen majd nyilatkozni a meccs után is.

Ami Barry szereplését illeti, egyik olvasónk mutatta meg a helyes utat azzal, hogy belinkelte a Daily Mail sportrovatának aktuális cikkét (megtaláltam volna magamtól is, csak hajnalban a comment:com dolgaival voltam elfoglalva), amiben egy nagyszerű táblázat megmutatja, miért is létfontosságú a csapatnak az, hogy Barry a pályán legyen (bár az, hogy vele jóval több gólt kapunk, mint nélküle, elég aggasztó). Klikkre nagyobb lesz a kép.

13 komment

Címkék: barry vs algéria

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr152085415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Walmer 2010.06.16. 10:01:33

Egy nagyon picit úgy érzem túllihegjük ezt a Barry-kérdést. Egy db. védekezeő középpályásról van szó. ha nélküle nem megy, tartok tőle (csak) vele se fog.

RobinGood 2010.06.16. 10:43:01

Azért Heskey-ről is van ott 3 érdekes sor

mikusz 2010.06.16. 10:46:18

@mikusz: Ja, látom lemaradtam egy kicsit :D

Baski Sándor · http://filmvilag.blog.hu 2010.06.16. 11:13:37

Barry nyilatkozik:
www.fourfourtwo.hu/liga-hirek/8345

„A korábbi angol csapatok sokkal többet pihentek, mindenki kényelmesebb volt. Ma mindenki tíz perccel korábban érkezik a találkozókra. Mindenki egyszerre ül le, együtt étkezünk. Akkor hagyjuk el az asztalt, amikor az utolsó ember is befejezte. Változó, hogy ki eszik a leglassabban, de általában minden tekintet őt sürgeti. Az edző golfozni szokott, és elég időt hagy nekünk a pihenésre”.

Baski Sándor · http://filmvilag.blog.hu 2010.06.16. 11:37:18

off: Robbie Williams és tsai feldolgozták a 3 lions-t, de sokat nem változtattak rajta:
www.youtube.com/watch?v=Jd74Vx2u1R0

kutyacica 2010.06.16. 14:48:03

jolvanna mit csinaljak, hat izgatott az ember :) tudom en hogy rajta vagy a dolgokon

ez a chile-honduras az elso meccs a vb-n amitol olyan erzesem van mintha pl-t neznek.

@Walmer: nem ertek egyet feltetlen, mert ezen a poszton a leggyengebb a cserelehetoseg a keretben - ugy latszik Capello szerint is annyira, hogy inkabb taktikat valtoztat minthogy 1 az 1-ben beallitsa Milnert/Carricket Barry posztjaba. Nekem leginkabb ugy tunt, Lamps kellett vedekezo szerepben jatszon a kp-jan, de igy meg ot elveszitjuk elorejatekban ami eleg drasztikus.

Nem mondom, tenyleg van egy messias-varas jellege lassan a dolognak... de nekem eleg meggyozo erv, hogy fixen Barry a vedekezo kp-jas abban a felallasban, amiben meggyozoen futballoztunk az elmult 2 evben.

lószerafin 2010.06.17. 00:30:16

@kutyacica: Az, elöző meccsen valahogy nagyon káosz volt a középpálya, nem értem h Capello mester mért nem Carrickel pótolta Barryt, de biztos megvolt rá az oka... A másik két csapat nem szabad hogy gondot jelentsen. Az amiknak inkább.

kutyacica 2010.06.17. 01:31:38

@lószerafin: en sem tudom miert ezt a felallast valasztotta, az se igazan derult ki szamomra, mit akartunk volna csinalni, olyan gyorsan lehozta Milnert a sargaja utan.

barhogy is, minden jel szerint visszaterunk a jol bevallt StevieG-Barry-Lamps-Lennon 4-4-2-es felallashoz. Kivancsi vagyok amugy hogy Heskey marad-e a kezdoben. En adnek neki egy eselyt, akar szarnyakat is kaphatna ha vegre betalalna, amire Algerianal jobb esely nem nagyon kellhet ugy isten igazabol.

erdekes amugy, mennyit lehet lamentalni a kozepso vedoink egyeni kepessegein, aztan tessek mit jatszottak le a svajci vedok a spanyolok ellen, Senderos (!) cserejevel (!), ami pedig papiron meg viccnek is rossz kene legyen. szoval csak akaras kerdese, ezt akartam ebbol kihozni.

akarhogy is nezem, az elso korben latottak alapjan az egyik leggyengebb ellenfel kovetkezik az egesz vb-n (mondjuk holtversenyben Ausztraliaval), nincs mese, be kell inditani a raketakat.

Walmer 2010.06.17. 10:37:24

@kutyacica: én azért kipróbálnám carricket. gyenge volt az egész idényben, mint a harmat, meg nem is játszott sokat de japánban meg Nicky Butt volt hasonló és milyen szépen dolgozott végig.
Szerintem nem kellene annyira félni Michael formájától hogy az eddig egyetlen egy meccsen működő lamps-gerrard kettest játszatjuk inkább.

undertow 2010.06.18. 08:27:09

@Walmer: feltétlenül ki kéne próbálni bárkit ha nincs barry, mert lampardot -aki idén fosta a gólokat- hátratolni nem éppen zseniális húzás.
süti beállítások módosítása