Nem sokkal a vébé előtt derült ki, hogy Capello nevét adta egy fantasy football-ra (?) hasonlító (?) játékhoz (?), amelynek keretében a futballisták teljesítményét osztályozza, minden meccs után. A hír nagy felzúdulást keltett a brit sajtóban (valószínűleg itt kezdett el a média kiszeretni a kapitányból), merthogy az un. Capello Index a válogatott játékosait is rangsorolta volna.


  A ’botrány’ miatt végül elhalasztották a honlap indítását, a vébé után viszont Don Fabio leosztályozott mindenkit. A listáról bővebben itt lehet olvasni (vannak érdekességek: Heskey például előrébb végzett, mint Rooney, a legjobb középpályás pedig Shaun Wright-Phillips lett), azóta viszont kiderült, hogy a lista állítólag Capello tudta nélkül került nyilvánosságra, aki most fel van háborodva, de nagyon.

Szólj hozzá!

Címkék: hír capello

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr642157899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása