Lejátszotta a brazíliai utazás előtti utolsó meccsét az angol válogatott. Két héttel a VB előtt már nyilván senki nem akar megsérülni, úgyhogy túl sok következtetést nem érdemes levonni a látottakból, Peru ráadásul elég könnyű ellenfélnek bizonyult. Hodgson úgy nyilatkozott, hogy elégedett a csapat teljesítményével, ezért sem lenne nagyon meglepő, ha az olaszok elleni csoportmeccsen megint a Hart – Johnson, Cahill, Jagielka, Baines – Henderson, Gerrard – Welbeck, Rooney, Lallana – Sturridge kezdővel találkoznánk.

Aki tegnap meggyőző volt: Hart, Cahill, Henderson, Lallana, Strurridge.

És aki nem: Rooney. Nem nagyon találta a helyét a pályán, sokszor lépett vissza a középpályára, ahol sokszor szó szerint útjában volt a középpályásoknak, a támadóharmadban pedig nagyon lassúnak tűnt a Welbeck-Sturridge-Lallana trióhoz képest.

Folytatás szerdán, Honduras ellen, Miamiban.

1 komment

Címkék: videó összefoglaló barátságos

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr266240781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

athlon29 2014.05.31. 19:50:37

Ennyi? Welbeck hol volt? Johnson olyan nevetséges teljesítményt mutatott be, hogy még Jenkinsont azonnal behívnám a keretbe. De az minimum, hogy Smalling vagy Stones legyen ott.
Remélem, ennél azért többet fog mutatni az angol csapat. Semmi kreativitás nem volt a tegnapi meccsben, mi több, a peruiak jobbak voltak a játékkép alapján. Wilshere-t egyértelműen a kezdőbe várom.
süti beállítások módosítása