Roy Hodgson, az angol válogatott szövetségi kapitánya szerint nem sok értelme van eljátszani ugyanazt, mint 2010-ben és a keretben hagyni egy félig egészséges Gareth Barry-t, arra spendírozva, hogy hátha felépül mondjuk a harmadik meccsre. Ha a mai orvosi vizsgálat eredménye nem egyértelműen az, hogy Barry felépül az EB-rajtra, a keretbe az Everton védője, Phil Jagielka kerül a helyére. Roy bácsi szerint a középpályán eleve nincsenek gondjaink, hiszen James Milner, Steven Gerrard, Frank Lampard és Scott Parker mellett ott van Phil Jones is, aki simán bevethető Barry posztján.  Az orvosi gondoknak persze még nincs vége, miért is lenne, a norvégok elleni meccset kihagyó Glen Johnson és Danny Welbeck bokája is sérült, bár az ő kínjuk állítólag nem olyan súlyos. A 23-as utazó keretet ma kell kihirdetni.

Gareth-Barry-challenges-N-004.jpeg   

3 komment

Címkék: sérülés eb barry

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr454550165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

normaluser 2012.05.28. 09:31:08

Nem kell még egy összedrótozott Barry, ha nem 100% -os inkább szurkoljon egy jót. Welbs -nek eddig ez a hatodik sérülése a szezon kezdete óta, de a boka sérülésekből mindig gyorsan felépül. Glen Johnson-hoz nem értek.

N.Zoli 2012.05.29. 01:53:40

Sajna Jagielka palyajat nem kovetem naprakeszen, de rola az angol-magyaron szerzett ongol jut az eszembe. Meg mindig nem ertem Ferdinand mellozeset. Jobb lenne Johnsonnal? Bizzunk Philben.

Sajnalattal eszlelem, hogy Ferdinand es Terry nem fernek meg a valogatottban. Korabban a csapatkapitany karszalagot cserelgettek, most meg valami sistereg a levegoben kettejuk kozott. Szarom le az elozmenyeket, angol futballistaknak a valogatott legyen a prioritas ne a szemelyes konfliktusok.

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2012.05.29. 14:42:36

Namost ha "Roy bácsi" tartja magát ehhez a mentalitáshoz, akkor majdnem minden kétségem elszáll, ami Capello távozásakor keletkezett. Igenis inkább egy 100%-os embert vigyenek ki.
Remélem, Jonhson felgyógyul, kelleni fog...
süti beállítások módosítása