Íme a Bulgária (szeptember 3) és Svájc (szeptember 7) ellen készülő keret. Capello a jelek szerint kiselefánt üzemmódba kapcsolt: nehezen tanul, könnyen felejt. A sérült Ferdinand és Terry helyett muszáj volt valakit behívnia, ez lett Upson és egy újonc, Gary Cahill a Boltonból. Carrick újbóli beválogatásának United-fanként tulajdonképpen örülnöm illene, de a kimaradó Huddlestone jelenleg sokkal jobb formában van, ráadásul játszik is, miközben Michael a kispadról figyelheti Fletchert. Ennél is érthetetlenebb, hogy az egyre inkább formába lendülő Lennon helyett a City-ből is kiszorulni látszó SWP kap lehetőséget. Lampard sérült, ami nem tűnik hatalmas érvágásnak, így legalább nem zavarják egymást Gerrarddal a pályán, Bobby Zamora (szintén sérülés) viszont hiányozni fog Roo mellől.


Kapusok: Scott Carson (West Brom), Ben Foster (Birmingham), Joe Hart (Manchester City).
 
Védők: Gary Cahill (Bolton), Ashley Cole (Chelsea), Michael Dawson (Tottenham), Kieran Gibbs (Arsenal), Phil Jagielka (Everton), Glen Johnson (Liverpool), Joleon Lescott (Manchester City), Matthew Upson (West Ham)
Középpályások: Gareth Barry (Manchester City), Michael Carrick (Manchester United), Steven Gerrard (Liverpool), Adam Johnson (Manchester City), James Milner (Manchester City), Theo Walcott (Arsenal), Shaun Wright-Phillips (Manchester City), Ashley Young (Aston Villa)

Támadók: Darren Bent (Sunderland), Carlton Cole (West Ham), Peter Crouch (Tottenham), Jermain Defoe (Tottenham), Wayne Rooney (Manchester United) 

4 komment

Címkék: capello keret eb selejtező

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr912257713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2010.08.30. 12:48:54

Capelo elvezstette a tekintélyét teljesen. Emellett baromi következetlen is. Ki kellene baszni, de attól még a válogatott nem lenne jobb...

A játékosállomány egy kalap szar el kell ismerni. Hiányoznak a kreativ játékosok és az önbizalom.
HUddlestonenak rég alapembernek kellene lennie védekező közzéppályás posztján. Nála csak Hargraves lenne jobb ha nem lenne 2 éves sérült.

Ha mindenki egészséges a védelem adott. sőt a világ lejobb védelme adott. Johnson, Terry, Rio, Cole sima ügy.

Előtte Gerard, Hudlestone lehet megoldás. Jól lőnek, erősek fizikálisan és pontosan passzolnak.
Jobboldaon Walcott alap. Balra meg Joecole lehetne még mindig megolds...

Rooney mellett meg kb tökmind1 ki játszik egyik se lóg ki fölfelé. De inkább egy mozgékonyabb, fineszesebb kellene. Ami biztos, hogy csatár kell nem valami árnyékék. Meg kell osztani a védők figyelmét...

N.Zoli 2010.09.02. 00:02:19

Come on England! Bar a japan meccs es a vb szereples miatt, mar nem merek elbizakodottan kommentelni. A bolgarok mar reg tul vannak a sajat aranygeneraciojukon, de tartok toluk. Meg akkor is tartanek, ha Dimi Berba palyara sem lepne. Algeria is gyengebb volt papiron. Nem mertem fogadni sem a meccsre.
Azert bizok az angol gyozelemben, ami szerintem nem lesz sima. Barcsak ne lenne igazam, a meccs utan okosabbak leszunk.

Beyonder 2010.09.02. 00:08:43

@N.Zoli: Berbatov asszem visszavonult a válogatott-tól, ha ez megnyugtat. :)

normaluser 2010.09.03. 17:37:40

Egész sokáig kitartottam lelkiekben Capello mellett, de már nekem is sok a körülötte lévő cécó. Biztos olvastátok, h Murri is beszólt neki. Kíváncsi vagyok a meccsre, azért nem lesz ez akkora kihívás. Sima győzelem és nem szenvedés :S remélem.
süti beállítások módosítása