Fabio Capello (64), akinek ma van a születésnapja, ahogy arra egy kedves kommentelő felhívta figyelmemet, és akinek ezúton is kívánjuk, hogy a farka érjen bokáig még vagy hatvan évig, naszóval az olasz mester kissé morózusan azt nyilatkozta a sajtónak, hogy már tudja, hogyan áll fel a csapat este Algéria ellen (20:30, livetweet továbbra sem lesz részünkről), de nem, nem árulja el az összeállítást.

A legnagyobb kérdőjel, legalábbis a sajtó szerint a kapusposzton van. A jelentések szerint Green tegnap nagyon idegesen edzett, mondjuk én is kibírnám röhögés nélkül, ha a főnököm nem akarná közölni vele, hogy dolgozom-e még másnap vagy sem. Hart és James ezzel szemben a nyugalom megtestesült szobraként kergették a labdát, ami biztos szitált még gurulás közben is. A Guardian azt is megjegyzi, hogy Green kétszer annyi edzésmunkát végzett, így várhatóan nem kerül ki a kapuból.  

Capello korábban azt is kilátásba helyezte, hogy szakít az egy nagyember - egy kisember csatárpárossal, és Heskey/Crouch helyére Defoe-t teszi be a kirobbanthatatlan Rooney mellé, de ez lehet, csak porhintés, megzavarni az érthetetlenül magabiztos algériai labdarúgókat, akik közül többen is kijelentették, hogy ma este el lesz kenve a szánk, nagyon. Na, majd meglátjuk este 11-re.

Amint megtudjuk, kik lesznek a kezdőben, természetesen jelezzük.  

7 komment

Címkék: capello vs algéria teamsheet

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr72090664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Májking 2010.06.18. 10:33:21

Egy mai lapban láttam egy cég hirdetését, amin a labda után kapó Green látható, és az a szöveg: "Ne hagyja kicsúszni ezt a lehetőséget a kezei közül!"

Beyonder 2010.06.18. 10:42:04

Capellóban akkor rendült meg először a bizalmam, amikor otthon hagyta Adam Johnsont, és most se vagyok optimista. Kicsit olyannak tűnik, mint SAF, aki hosszú távra nagyon jól tud kalkulálni, de az improvizáláshoz nincs érzéke. Azért nem teszi be Hartot a kapuba, mert még "csak" 23 éves. WTF? Casillas már 18 évesen a Madrid állandó kapusa volt... Miután kiesett Barry, miért nem egy védekező középpályással pótolta, miért nem mert új embert (Huddlesstone?) behozni?

Walmer 2010.06.18. 11:52:58

@Beyonder: Hartot is láttuk már eszetlenkedni a kapuban eleget. Itt nincs jó választás.

Az szerintem egy minőségi különbséget jelent az elmúlt 15-20 év angol válogatottjaihoz képest, hogy taktikailag valszeg nem toljuk el a meccseket és lehet látni mit akarunk játszani (aztán vagy sikerül, vagy nem)és véget ért az a korszak, ahol az volt a taktika, hogy C'mon guys!

És ez szerintem capellonak köszönhető.

Beyonder 2010.06.18. 13:00:13

@Walmer: jobbak vagyunk mint 4 vagy 8 éve, ez tény.

lószerafin 2010.06.18. 19:53:05

@Beyonder: Ja most például vannak egészséges csatáraink nem úgy mint a múltkor. Azért ez előny. Ezen kívül a csapat kb ugyanolyan erős, de multkor is elég sokáig mentünk csatárok nélkül is.
süti beállítások módosítása