A potyagólja miatt a média nekiesett Robert Greennek, aki erre persze számított, és emiatt nem is haragszik rájuk - árulta el tegnap a BBC Radio Five Live-nak:

Ez van, ilyen a kapussors. Egyet hibáztam, és mindenki ezzel van elfoglalva, pedig szerintem nem védtem rosszul a meccsből hátralevő 50 percben. Természetesen vállalom a felelősséget, és tudom, hogy a sajtó csak a dolgát végzi, amikor a nyakamba varrja a pontvesztést. Ha most magamba zuhanok, azzal a csapatot, a szurkolókat és a kapitányt hagynám cserben, és erről szó sem lehet. Ugyanolyan magabiztosan fogok beállni a kapuba a következő meccsen is, mint az USA ellen, már ha Capello nekem szavaz bizalmat.

Azt, hogy én, és nem Joe fog védeni, a mérkőzés előtt két órával tudtam csak meg, mindketten úgy készültünk, hogy kezdeni fogunk. Ez nem befolyásolt semmiben, pont úgy készültem a meccsre, mint egy bajnokira a West Hammel. Nagyon sajnálom, hogy egy hibámmal ennyi csalódást okoztam a szurkolóknak, és ezért bocsánatot kérek.

14 komment

Címkék: green vs usa

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr312077626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

England win The Ashes! 2010.06.13. 20:01:44

@lószerafin: Givennek is volt ilyen, kb. olyan ezer éve (nézd meg a Villa mezét)

www.youtube.com/watch?v=LeGxd3lVds8

N.Zoli 2010.06.13. 20:03:50

@lószerafin:
Ilyen a kapussors.:)

Kicsit vidamabb dolog, ezt a reklamot tegnap lattam eloszor a meccs elott.
www.youtube.com/watch?v=Vwpaw47soyo

RobinGood 2010.06.14. 09:28:58

Ez van. Tényleg ilyen a kapussors az ő hibájuk mindig súlyosabb mint másoké. Ez a meccs viszont nem ezen ment el, hanem a kihagyott helyzeteken és az impotens középpályán.

Amúgy abban is van valami, hogy ez a labda másként "viselkedik", mert az algír kapus is szinte ugyanúgy szívta meg és a ghánai kapu is (csak ez utóbbi nem kapott belőle gólt). Ettől persze alapvetően rosszul helyezkedett Green (nem lehet oldalról felvenni ez alap). És az is igaz, hogy nem most találkoztak először a labdával.

borgh 2010.06.14. 12:39:43

2-3 hét kihagyást mondanak. Viszont nagyobb baj, hogy Roo és Ashley Cole is kihagyta az edzést, reméljük semmi komoly.

kutyacica 2010.06.14. 17:07:30

@borgh: koszi borg h ezt lotted, ez bejott, jo kis pick me up.

"Pull your socks up let's get physical / We need team work - we don't need a miracle"

Amen, Dizzee!!

Roo, A.Cole rendben lesz. With all due respect, szivesebben latnam Dawsont mint Carrat a kezdoben penteken. Nem azert, mert Algeria/Szlovenia ellen nem lenne mind1, hanem h meccsrutint szerezzen, mert Asamoah Gyan v a nemet mergezett egerek nagyon kemeny dionak tunnek Carraval kozepen.

GapingSoul · http://www.justanother.hu 2010.06.14. 19:12:27

Szerintem Green kurvajó kapus, a média meg bekaphatja. Rég volt ilyen jó kapusa az angol válogatottnak szerintem, elnézve a selejtezőket, meg a felkészülési meccseket.

Inkább rúgta volna be Heskey a ziccert, Rooney meg látszólag csak azért játszott, hogy meglegyenek a srácok 11-en, számomra ő volt a legnagyobb csalódás a passzivitásával.

Mindent egybevetve azért jó dolog, hogy ilyen fölényben tudott játszani a csapat az USA ellen, akik azért nem Nigéria. Jó lett volna megnyerni, persze.

kutyacica 2010.06.14. 19:59:31

@GapingSoul: nem ertek egyet azzal amit Rooney-rol irsz. Egyreszt folyton vissza kellett lepnie a kozeppalyara (ezen Barry beallasa rengeteget fog javitani megerzesem szerint), masreszt az amerikai vedelem arra alapozott, h csak Rooney-t kell kivenni a jatekbol, Heskey-t nem, ami igazabol nem jott be, csak epp a helyzetet nem tudta beloni sajnos. Ezzel egyutt termeszetesen tud ennel sokkal jobban is jatszani amit be is fog bizonyitani.

Heskey-nek meglatasom szerint be kell bizonyitania h ember kell ra, nem lehet csak Wazza-t fogni, a kovetkezo ket meccs remek alkalom arra h megtalalja a gollovo cipojet es ugy altalaban a csapat az onbizalmat.

Akitol meg nagy javulast varok Barry beallasaval az Lampard, aki ezen a meccsen szurke volt.

Lenyeg a lenyeg, az elso meccs alapjan nem lehet itelkezni egy eb-n, vb-n, tele van a padlas into peldakkal. Nem mondom, ez eddig keves. De en hiszek benne h visszatalalunk ahhoz a formankhoz amit a selejtezok alatt nyujtottunk miutan Barry beall es jatszhatjuk azt amit Capello igazabol ket ev alatt felepitett.

Szergő 2010.06.14. 21:48:58

@kutyacica: Dawson utolsó utáni megoldás a belső védő posztra,még Carragher is előtte van.
Upson kezdjen

kutyacica 2010.06.14. 22:45:29

@Szergő: nem ertek egyet, de ez nem lep meg, eleg megosztottak a velemenyek. Amit Dawsonbol lattam eddig az engem jobban meggyozott mint az Upsonbol, akinek ugyan van tapasztalata a valogatottban, de felnott tornan o sem jatszott meg.

Wttol fuggetlenul Capello az eddigiek alapjan ot favorizalta. Mas kerdes, hogy ehhez kepest szombaton Carrat hozta be akit elvileg jobbhatved cserenek hoztunk... go figure. Ezek utan nem csoda h fogalmam sincs megis ki fog kezdeni penteken.

Walmer 2010.06.15. 10:25:46

@kutyacica:
"Lenyeg a lenyeg, az elso meccs alapjan nem lehet itelkezni egy eb-n, vb-n, tele van a padlas into peldakkal"

Tökéletesen igazad van, ezért sem értem a korábbi német "mérgezett egerekről" írt mondatodat.

Szaúd-Arábiának meg nyolcat rúgtak. tudom, ott elmentek a döntőig, de olyan még egyszer nem lesz, hogy egyetlen meccset játszanak egy vébén európai csapattal.

kutyacica 2010.06.15. 13:33:54

@Walmer: szerencsetlen megjegyzes volt elnezest kerek. Megprobalhatnam kifejteni (eloszor meg is irtam akommentet aztan kitoroltem :) de akkor meg a vegen a nemetekre terelodne a tema ami nem motival egyaltalan.
süti beállítások módosítása