Legalábbis Geoff Hurst szerint, vele meg már csak a kora miatt sem illdomos vitatkozni. A németek ellen 1966-ban mesterhámast vágó Hurst azt nyilatkozta a FIFA.com-nak, hogy ugyan egy futballmeccset nem egy ember, hanem egy csapat nyer meg vagy veszít el, Anglia sikeréhez nagyban hozzájárulhat egy egészséges, kirobbanó formában levő Rooney.

A dolog pikantériája persze, hogy a 44 évvel ezelőtti döntőben pont a csapat leggólerősebb játékosa, Jimmy Greaves nem lehetett ott, mégis összejött a VB-cím, az angoloknak, és most hagyjuk, milyen góllal vagy nem góllal, mert senkit nem érdekel. "Jimmy jobb futballista vaolt, mint Wayne, mégis tudtunk nyerni nélküle" - nyilatkozta Hurst. "Ettől eltekintve a futball elég sokat változott ahhoz, hogy belássuk: Portugália Ronaldo, Argentina Messi vagy Anglia Rooney nélkül nem ugyanolyan esélyekkel indul neki egy meccsnek, mint ha ezek a játékosok pályára lépnek."

Az egykori kiváló labdarúgó szerint az angol keretben jó néhány játékosban a dac is munkálkodik, Terry, Ferdinand, Gerrard vagy Lamprad minden bizonnyal utolsó VB-fellépésükre készülnek, így kettőzött erővel fognak küzdeni a minél jobb eredményért.

5 komment

Címkék: veterán

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr742071441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Baski Sándor · http://filmvilag.blog.hu 2010.06.10. 22:09:14

Ez mikor hír? Csak mert Rio már nem küzd semmiért.

sixx · http://comment.blog.hu 2010.06.10. 22:27:19

@[bs]: tegnap nyilatkozta Hurst, a korára már utaltam az elején, most hülyézzem le?

kutyacica 2010.06.12. 03:23:16

@N.Zoli: kuldjed csak oket :) to be fair, ezt valaki mar belinkelete egy poston ha jol tevedek.

vaaa ma vegre jatszunk!!! :)
süti beállítások módosítása