A költői kérdést a tegnapi Community Shield mérkőzés, illetve az utána történtek vetik fel. Nem Capello az első szövetségi kapitány, akinek - vélhetően - hazudik egy játékos (és a klubja) az egészségi állapotát illetően, hogy ne kelljen egy teljesen felesleges barátságos meccsen pályára lépnie, de egy sikertelen VB-szereplés után, amikor nem csak a csapatot, de a kapitányi tekintélyt is újra kellene építeni, duplán kínos egy ilyen incidens. Capello teljesen jogosan vonta Carricket kérdőre a meccs után, de biztos, hogy ezt a díszpáholyban, a kamerák előtt kellett megtenni? Ennél már csak az lett volna szebb, ha Wes Brown is itt mondja le a válogatottságot egy gyengéd vállveregetés-arcpaskolás kombó kíséretében. Benne szerencsére volt annyi elegancia, hogy ezt még korábban, nem is telefonon, hanem személyesen tegye meg. Ja: közben Robinson is lemondta a válogatottságot. (A linkért köszönet Leon Trout-nak.) 
 

 

10 komment

Címkék: bulvár hír capello carrick kesergő

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr312209235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

N.Zoli 2010.08.09. 16:27:36

Most erdemes fogadni az angolok ellen. Hazai gyozelemert nem fizetnek. Gollovore sem biznisz fogadni angol oldalon. Dontetlenre 3.5-szeres penzt fizetnek. 2-2-re 25-szorost. Ha Gera betalal az otszorozi a penzt. Koman golja egy fontra hetet fizet. Magyar gyozelemre kicsi az esely, de kilencszeres az odds. Az elmult napokban minden hir az angol valogatottrol optimistabba tesz.

gastro vazze 2010.08.09. 16:57:47

@N.Zoli: szerintem is (a hírek alapján legalábbis), most elkaphatjuk az angolokat! A sajátjainkon kívűl ők a kedvenceim, de az sehol nem járja, hogy elkezdik átvenni a hatalmat a játékosok (ld.: flansziják), szóval jobb lesz, ha Robinson is bekussol, mert ha szabadon engednénk azt a halom lepkét, amit eddig kapott, akkor eltakarnák a Napot is talán...
Capello helyében, aki most lemondja a válogatottságot, azt soha többé nem hívnám!

SimiTomi 2010.08.10. 10:51:56

Uhh, köszönöm a kiemelést, igazán nem kellett volna...

Mindenesetre úgy tűnik, nem sok minden maradt sem Capello tekintélyéből, sem a válogatott iránt érzett tiszteletből. Ami még a szurkolók részéről érthető is lenne valamelyest (csak valamelyest) - nade a játékosok részéről? Az a Robinson, aki csak azért nem lesz az évtized lepkése, mert Angliába született és van mellette egy James vagy egy Green, na az a Robinson megsértődik? Wes Brown, aki a MU (egyik) nagy generációjával nőtt fel, de sosem tudta rendesen bejátszani magát a csapatba, megsértődik?

Hogy mi van?

Szergő 2010.08.10. 11:34:12

nem megsértődtek,hanem egyszerűen csak nem hülyék.Most azért hívta be őket Capello mert épp nem volt más,de ez nem azt jelenti,hogy mostantól számít rájuk.
Amúgy a 23 behívottból csak 16 jelent meg az edzőtáborban,Ashley Cole a Wembleyben levegőnek nézte Fabio-t,szóval jól elvannak

normaluser 2010.08.10. 14:21:22

@Leon Trout: Nem értek egyet a megsértődés teóriával én sem, nem is értem. Mindenki tudta, h Brown nem fér be a keretbe a VB előtt, nem is nagyon tiltakoztunk vele. Nem játszott eleget. Most nincs kedvem visszaolvasni, de ha jól emlékszem senki sem javasolta őt a VB start előtt. A csapat egy része alapból meccshiánnyal küzdött, mert sérülésből tért vissza, mint Lennon vagy Barry, kellett volna több? :s
Brown tudja azt, hogy beugró lenne. Azt mondta azért mond le a válogatottságról, mert szeretne a klubjára koncentrálni. Szerintem ez érthető indok. Ráadásul tuti imponált vele SAF -nak.

N.Zoli 2010.08.10. 20:07:35

Darren Bent es Ben Foster is kidolt.

SimiTomi 2010.08.10. 20:13:01

@normaluser: Wes Brown esetében lehet, hogy igazad van, akkor viszont csak nem értem. 30 éves, akár még négy év múlva a vb-n is ott lehet, simán. S egyébként ha a klubjára koncentrál, akkor egyben a válogatottra is koncentrál, hiszen az ottani teljesítménye alapján kerül be... És 30 évesen még nem megterhelés a válogatott.

Bár Brown-t ismerve és jobban végiggondolva, lehet, hogy mégiscsak megterhelés... :)

N.Zoli 2010.08.10. 20:32:32

Van valami a levegoben, ami mar szerintem a vb-n is megvolt. Komoly nezetelteres szag, csak a targyat nem ismerem. Azota a helyzet csak rosszabb lett. Ugy erzem a jatekosok szivesebben jatszananak Capello nelkul. A Gerrard-fele sajtotajekoztatok csak kirakat jelleguek. Nem hiszem, hogy Capello kirugasra jatszana, de semmikeppen nem lehet vesztes, ha marad akkor azert, ha megy tele zsebbel tavozik, neki mindegy minden. A kerdes vajon ki a faszkalap? Capello? A jatekosok? Szerintem a gyenge szereplest az onfeju jatekosok nem sajat hibajuknak fogjak fel, hanem szeretnek a kozonseg fele ereztetni, hogy az olasszal nem stimmel valami. Habar a fene se tudja mi a fasz van.

normaluser 2010.08.10. 20:48:47

Valami volt velük a VB-n ez nem kérdés, vagy inkább az elmúlt 10 hónapban. Nem gyengén estek vissza. Nekem úgy tűnt, h Capello jól összerakta őket. Aztán valahogy az elmúlt időszakban minden szétesett ugyanarra az "EB-re ki se jutunk" szintre.
süti beállítások módosítása