Vannak a nemzetközi futballban ezek a nagy öregek, akik azt hiszik, hogy ők fingták a passzátszelet, és mindenről habozás nélkül véleményt nyilvánítanak, ha kell, ha nem, ha kérdezik őket, ha nem. Franzi pont ilyen, a játékosként és edzőként egyaránt világbajnoki címet szerzett német ikon jól odasózott egyet Capello mesternek, aki persze leszarja, mert amikor Beckenbauer futballozott, még kocka alakú volt a labda és füle is volt.

A nyilatkozatban egyébként azt bírta kifejteni a Kaiser, mert hát őtet a bőrnadrágos idióták császárnak tartják, pedig csak egy közepes képességű középpályás, majd középhátvéd volt, hogy Fabio Capello alatt az angolok játékának nem sok köze van a modern futballhoz, leginkább a labdarúgás hőskorára emlékeztető, grundfocis megoldások és a bikázzuk előre a labdát, és majd lesz valami jellegű megoldások fémjelzik. 

7 komment

Címkék: beszól

A bejegyzés trackback címe:

https://engerland.blog.hu/api/trackback/id/tr462082636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Májking 2010.06.15. 13:52:51

Megkaptuk.
Arról kéne mesélnie, milyen érzés a MU-Bayern BL-döntőn menni az eredményhirdetésre, és szólnak az embernek, hogy enschuldigung, Herr Franz, már nem aktuális...
Egyébként is egy török gyerek osztja a zsugát két lengyelnek meg egy brazilnak, mire ugrál ez?

kutyacica 2010.06.15. 14:01:06

Azt gondolom a megfogalmazott allitasai is nagyon megkerdojelezhetoek valamint latszolag egy meccs alapjan ilyesmit kijelenteni eleg amator-ish. Megis ami igazan felhuzott h ez a tamadas teljesen indokolatlan volt szvsz, nem tudom masnak elkonyvelni mint pszihologiai hadviselesnek amit ebben a formaban egy vb-n a legaljanak tartok. Nem kivanhatok mast, mint hogy a palyan adjunk csattanos valaszt. Hogy idezzek: 'come and 'ave a go if you think your 'ard enough!'

normaluser 2010.06.15. 15:15:05

@Májking: Szerintem ráéreztél a kaiser nagy fájdalmára a 99-es bl döntővel. Azóta nem sok pozitív mondandó hagyta el a száját az angolokkal kapcsolatban. Lehet már előtte is ekkora britellenes volt, csak nekem nem tűnt fel. Egyébként meg lehet érteni, szar lehetett olyan korban a bajorok császárának lenni, amikor az objektív világ minimum 4 játékost nagyobb császárnak tartott nála. Georgie Best részegen lecselezte "szar lehetett", Na ne bántsuk! :p

N.Zoli 2010.06.17. 23:37:23

Szerintem a Franziban megfogalmazodo legnagyobb kerdes reggel tiz korul az lehet, hogy bevette-e a Cavintont, vagy csak akarta?

Majd a vb utan kiderul jott tett-e az angoloknak, vagy sem. De az meg azutan sem fog kiderulni ki tett volna nekik jobbat. Egy biztos, nem a Kaiser.

kutyacica 2010.06.18. 01:09:22

@N.Zoli: "Szerintem a Franziban megfogalmazodo legnagyobb kerdes reggel tiz korul az lehet, hogy bevette-e a Cavintont, vagy csak akarta" vahahaha LOL

csabsz13 · http://www.fcstpauli.com 2010.06.18. 09:45:40

@Májking: de tényleg! mert az angol válogatott fekete és kávé színű játékosainak az ős-elői is már a szigeten születtek, ugye? :) hagyjuk már ezt a bevándorlós témát. azok vannnak mindenhol. szerintem ha valaki kiskorától fogva egy bizonyos országban él és ott tanul járni, focizni, akkor az annak az országnak a neveltje. szóval játsszon is abban a válogatottban.

ma kiderül, hogy csak pillanatnyi kihagyás volt-e az a remi a buta amerikaiakkal:)

amúgy én is az angolokat várom továbbjutónak.
süti beállítások módosítása